İnternet ve evlilik!

σ∂ууѕєυѕ

нєяσ
Reaction score
0
Evet...Bu konuyu sizinle tartışmak istiyorum..Fikirleriniz şu aşamada benim için çok önemli..Sizce internetten tanıştığınız biriyle evlilik düşünülebilinilirmi,yada ciddi anlamda duygusal ilişki yaşamış olanınız varmı?Netten tanıştığınız birine ne kadar güvenirsiniz ve net ilişkilerinde nelere dikkat etmek gereklidir...?

guzel konu hadi bakalim cevaplayin :)

netten tanıştıın biriyle dışardan görüşmüosan o bir hayal kahramanıdır.
netten tanıştım die boştur sanma,ilerde hayat arkadaşında olabilir:)
biras bilmece gb oldu ama böle işte

Peki uzun süre gorüşüp ewlilik kararı almak?artık eskisi gibi diil,msn var,kamera var,sonucta pek de hayali bişi olmuyo...

Bizi gormedın sanırım :]
Aramızda 1024km yol olsada hep birlikteyiz
yeterki sen birlikte olmayı iste,
güven konusuna gelince elbette çok sık olmasa bile
belli aralıklarda görüşmelisin,eğer ciddi birşeyler düşünüyorsan
ama en heyecanlı olanı internette tanıştıgın biriyle ilk buluşma anları :]
Biz şu an mutlu mesut bir şekilde evlilik için sıramızın gelmesini bekliyoruz
ben onun,o da benim sonum olarak hayatımıza devam ediyoruz :]
sende çok takma internetten olsa bile bazı şeyler yürütülmek istenirse
bal gibi yürütülür,zaman zaman çelik gibi bir sinir, ve birazda sabıra ihtiyacın olacak,
i love u my queen :]

react0r' Alıntı:
Bizi gormedın sanırım :]
Aramızda 1024km yol olsada hep birlikteyiz
yeterki sen birlikte olmayı iste,
güven konusuna gelince elbette çok sık olmasa bile
belli aralıklarda görüşmelisin,eğer ciddi birşeyler düşünüyorsan
ama en heyecanlı olanı internette tanıştıgın biriyle ilk buluşma anları :]
Biz şu an mutlu mesut bir şekilde evlilik için sıramızın gelmesini bekliyoruz
ben onun,o da benim sonum olarak hayatımıza devam ediyoruz :]
sende çok takma internetten olsa bile bazı şeyler yürütülmek istenirse
bal gibi yürütülür,zaman zaman çelik gibi bir sinir, ve birazda sabıra ihtiyacın olacak,
i love u my queen :]
Umarım Allah tamamına erdirir kardeşim :) Açık konusmak gerekirse bende birine evlenme teklifi etmek üzereyim ve biçoğunuz tanıyor o kişiyi..Ama elbette kolay bir kararda diil..Sonucta aynı sehirde diiliz ve elbette ilk aşamada cok zorluk çekilecek..Kısacası kafam cok karısık :p Ama yinede çok seviyorum yaa!

odyyseus' Alıntı:
Umarım Allah tamamına erdirir kardeşim :) Açık konusmak gerekirse bende birine evlenme teklifi etmek üzereyim ve biçoğunuz tanıyor o kişiyi..Ama elbette kolay bir kararda diil..Sonucta aynı sehirde diiliz ve elbette ilk aşamada cok zorluk çekilecek..Kısacası kafam cok karısık :p Ama yinede çok seviyorum yaa!

çok güzel bir duygu olsa gerek emin ol kız arkadaşın bu duruma bilmiyorsa çok şaşıracak allah sizi çok mutlu etsin

ya ben birkere yaşamıştım öle birşey o bir şehirde ben bir şehirde..benim cesaretim vardı o ilişkiyi yürütmeye ama onun yoqtu..şehirler farklı görüşemeyiz üzülürüz gibi bir coq şey sölemişti..vede benim için internet olayı ogün kapanmıştı..

Bilmiyorum..internetten bir coq sevgili olan arkadaşım var..Hepsi zor ama zor olanı başarmaqtır diolar önemli olan..

Size diyceğim teq şey Allah mesut etsin napalım..bigün kısmet bizede güler :)

Gördüğüm kadarıyla çoğunuz şehirlerden bahdiyor:)

Benim sevdiğim insan Almanya da yaşıyor ama Türk.Onunla yaz tatilinde tanıştık sadece abisinin arkadşıydım sonra onunla tanıştım aramızdaki yakınlaşma msn de gelişti ve hergn konuşuyoruz. BU olayda gerçekten güven meselesi çok önemli eğer içinizde şüphe varsa sevginizde ölür onun için rahat davranmalısınız.Ben onu kendime aşık ettim bu yüzden ona sonsuz güveniyorum oda bana güveniyor çünkü bende ona deliler gibi aşığım :D

hayırlı olsun arkadslar hepinizde varmış böle bişiy:) :) :) :)

bence internetteki aşklar daha farklı ama nasıl geleşiceği tamamen sana ve karşındaki insana bağlı kardeşim benimde böyle bir arkadaşım var ve şu anda kafalar öyle uyuşuyorki şimdiye kadar kimseyle yakalıyamadığım bir frekans yakaldık umarım böylede devam eder kalbinin isteği dorultusunda hareket etmeli diyorum ben yolunuz açık olsun...

Geri