İnternet Tarayıcıları Karşı Karşıya

*\ReaLLieS/*

New member
Reaction score
0
Evet arkadaşlar Opera,Safari ve Google Chrome u bilgisayarıma kurdum. IE ve Mozilla Firefox zaten var.
Hız mevzuu çok tartışıldı ama bende deneyim dedim.İnternette gezinmede en hızlı olan kesinlikle Chrome.Toz Yutturuyor.Download yöneticisi en hızlı olan Firefox.Burdada Chrome tökezliyor.Benim gözlemlerime göre IE tam bir rezalet.Ama Safari ondanda rezil durumda.Genel olarak Optimum hızda olan ve sistem kaynaklarını sömürmeyen Mozilla tavsiyem olacaktır.Güvenlik olarak test etme imkanım olmadı ordada duyduğuma göre en iyisi Operaymış.Öyle olsa iyi olur çünkü gezinme ve download hızı olarak Chrome ve Mozillanın gerisinde kalıyor ama en fazla RAM tüketen de o.Mozillada bol miktarda eklenti olduğunu dikkate alınız..
buyrun bakın
NOT:Tüm tarayıcılar en son sürümdür.BETA değildir
2d6lenr.jpg

Benim favorim Mozilla dostum. Mozillaya birkaç ayar yaptıktan sonra Chrome den daha hızlı olduğunu gördüm ayrıca Mozilla hızlandırma ayarları mevcut forumda (resimli program anlatımı) Operaya gelice dediğin gibi güvenlik açısından iyi ama grafik ve resimleri geç açıyor.

Chrome kullanıyorum dediğin gibi sistemi yormuyor ve cok az bellek kullanıyor ve hızı da güzel ayrıca kullanımı da rahat :thumbup:

Geri