İnternet Kullanıcısı TV İzliyor mu?

İnternet Kullanıcısı TV İzliyor mu?

• Ewet izLiyorum

Kullanılan: 38 29.2%
  • Bazen izLiyorum

Kullanılan: 34 26.2%
  • Sadece KurtLar Vadisi =D

Kullanılan: 26 20.0%
  • Hayır izLemiyorum

Kullanılan: 32 24.6%

• Kullanılan toplam oy
    130

Cehennem_Zebanisi

Super Moderator
Süper Moderatör
Reaction score
0
Ad Caine vero et ad munera illuis non respexit ira
Rapidshare, "emeğe saygı" derken, televizyondaki dizilerin izlenme oranı ne durumda? İnternet kullanımı televizyonu öldürüyor mu?

Nielsen Company tarafından yapılan araştırma, her geçen gün yaygınlaşan internet kullanımının televizyon alışkanlıklarına zarar vermediğini ortaya koyuyor. Aksine, televizyon ve internet alışkanlıklarının birbirini tamamlayıcı etkiye sahip oldukları iddia ediliyor. İnternet kullanıcılarının %20'si günde 250 dakikadan fazla televizyon izlerken, aynı oran internetle arası iyi olmayanlarda 220 dakikaya düşüyor. Web sörfçülerinin %80'inin bilgisayar başındayken bir gözü TV'de. Televizyon izlemenin ne kadar faydalı(!) bir alışkanlık olduğu tartışmaya açık olsa da, bu sonuçlar hiç değilse favori dizilerimizin bir süre daha "internet yüzünden" reyting kurbanı olmayacağını gösteriyor.

hiç izlemiyorum , vakit yok

izLiyorum :goz:

Televizyon izleyiciye farklı bi şey sunmuyor. Her zaman her kanalda aynı programlar.

İnternette öyle olmaya başlıyor google'da bi şey aratıyorsun aynı şeyi bütün forumlar kopyala yapıştır yapmış :D ama genede TV'den iyidir.

Rapidshare, "emeğe saygı" derken
emeğine sağlık :p izlemiyom TV

ama burda bir muabbet var emeğine sağlık diyoruz ya hep (şahsen ben :p )
rapid de bunu biliyo gibi anlaşılıyo ilk okuduğumda ama bundan farklı tabi

bende eve internet aldıgımdan beri tv kumandasını elime almadım
öle bizimkiler izlerken bazen gözüm takılıyo bide sofrada işte:D

akşam yemek yerken haberleri dinliyom başkada bakmıyorum...çok dejenere programlar war sinirimi bozuyor...

Dünyada nefret ettiğim birşey varsa oda Tv.

Tv yi sadece gece aydınlatma oLarak kuLLanıyorum!

hem tv hem hackhell bence en ıyısı bıde soguk kola ve sıgara bayılıyorum su ortama:D:D:D

valla izliyom

Sadece yemekde haberLeri izLerim bide KurtLar vadisini:durdurun haricinde işim oLmaz.

Geri