İnternet explorer sayfanız Resminizle açılsın....

Cix MeKan

CHaPKıN
Reaction score
0
EVET yanlış duymadınız

internet explorer açıldığında direkt sizin resminizle açılsınsın istermisiniz eğer istiyorsanız dediklerimi yapmanız yeterli olucaktır.

1. resmi belirleyin.

2. başlat / çalıştır / regedit yazıp enterlayın burdan şu yolu bulun.

[HKEY_CURRENT_USER/Software/Microsof/Internet Explorer/Main]

main klasörüne bir kere tıklayın ve sağda reg kayıtları gözükücek burda ’’ Start page’’ değerine çift tıklayın burdaki about blank yazısını silin onun yerine resminizi koyduğunuz yolu belirtin ( örnek: C:/abc.jpg ) ve kaydedin sora açın explorer’i ve resminiz ile açıldığını göreceksiniz.

NOT: sadece adress yerine "file:///C:/xxx.jpg" bunu yazarsakta oluyor gibi sorular gelebilir. bunu nedeni kolay yolu ile yaparsak başka bir adress yazdığımızda yol kaybolacaktır ( explorer geçmişini silersek ) fakat bunda geçerli olanı kullan butonuna yerleşecektir ve tek bir tıklama ile geri getirebilirsiniz.

Bİ TŞK ÇOK GÖRMEYİN ARKADAŞLAR

yok kardesım olmuyor
orda acılısta ne olacagı adresı gellıyor

gercekten bende denedim resmimin ismi irem tmm... c'ye attım snra dediğiniz seleri uyguladım internet sayfamı actıgımda direk google geliyo öle bişey olmuyo yanı biraz daha aydınlatırmısınız

yıldırayy nasıl yaptın banada anlatırmısın benim xp acaba visata'mı oluyo ben yaptım olmuyo benim ki

gercekten bende denedim resmimin ismi irem tmm... c'ye attım snra dediğiniz seleri uyguladım internet sayfamı actıgımda direk google geliyo öle bişey olmuyo yanı biraz daha aydınlatırmısınız

Tabikide
başlat / çalıştır / regedit yazıp enterlayın burdan şu yolu bulun.

burdan ’’ Start page’’ değerine çift tıklayın sizde google yazıyodur değerine,onu C:/irem.jpg yapın değeri çıkın işlem tmm

allh allh olmuyo yhaaa cok isterim olmasını ama olmuyoo

allh allh olmuyo yhaaa cok isterim olmasını ama olmuyoo

Önce sakin olun sinir yapmayın dediklerimi yapın :)

1 - önce resminin ismini irem yapın c nin içine atın

2 - başlat / çalıştır / regedit yazıp enterlayın burdan şu yolu bulun.

burdan ’’ Start page’’ değerine çift tıklayın hangi değer yazıyosa silin ,ismini C:/irem.jpg yapın tmm deyip çıkın regedittan ,işte bu kadar

yardım edersenizzz cok sevinirim...xp kullanıyorum dediğiniz şeleride yaptım ama olmuyo bir türlü

arkadaşım bi yerde yanlış yapıonsundur dıkkatlı yap bıraz bak ben yaptım çalışıyo elıne aglık kardeşim

cixmekan cok ugrastın benim için ama olmuyo saglık olsun....calıstır'a regadit yazıyorum
sonra kayıt defter düzenleyici cıkıyo ordan dediklerini buluyorum küçük bi satır geliyo dediklerini yazıyorum snra cıkıyorum kayıt defter düzenleyicisinden snra internetimi acıyorum normal bildigimiz gibi acılıyo...xp kullanıyorum ben

cixmekan cok ugrastın benim için ama olmuyo saglık olsun....calıstır'a regadit yazıyorum
sonra kayıt defter düzenleyici cıkıyo ordan dediklerini buluyorum küçük bi satır geliyo dediklerini yazıyorum snra cıkıyorum kayıt defter düzenleyicisinden snra internetimi acıyorum normal bildigimiz gibi acılıyo...xp kullanıyorum ben

arkadaşım hangi işletim sistemini kullandığın önemli değil ,dediklerimde ekliyeceğim bişi yok her şey yazdığım gibi bişeyi eksik yapıyosun sadece eğer Start page değerini bulmuş isen çift tıklayıp adını C:/irem.jpg yaptı isen sorun yok ,benden bu kadar

eyw sizde saolun arkadaşlar

şunu belirtmek isterim o kadar uzun yola başvurmanız gerekmez

resminiz nerede ise bulun sonuna resim formatı ne ise .jpg / .bmp ekleyin, kopyalayın sonra masaüstündeki internet explorer simgesine sağ tıklayın özellikler deyin giriş sayfası yazan yere ekleyin ve uygulayın hepsi bu kadar hem bu özellik sadece internet explorerde geçerlidir yani firefoxta falan geçerli olmaz

büyük ihtimalle sorun resmin uzantısıyla ilgilidir irem.jpg mi yoksa irem.jpeg mi dimi önce bunu bi belirle bence. bunu nasıl yapacağına gelirsek

herhangi bir klasör aç
Araçlar>seçenekler>görünüm menüsüne gel burdan bilinen dosya türleri için uzantıları gizle seçenei var ordaki işareti kaldır. daha sonra resmin bulunduğu klasöre gelerek resmin uzantısını görebilirsin.

ilgilendiğin için cok t.ederiimm

Xvoodox Resim Jpeg

oluyo zor değil
resmin adını tek harf yap
örneğin resmimizin adı T olsun tek harf
kayıt defterini açtık orada c:/T.jpg
resmimizin adını araya aldık sen burdan kopyala yapıştır kayıt defterine

Geri