İnternet Explorer 7 ile ilgili bir sorun var ?

ylcaks

New member
Reaction score
0
İnternet Explorer 7 yi yüklerken şöyle bir hata veriyor. "Bu yükleme, işletim sisteminizin geçerli dilini desteklemiyor"
Windows Xp kullanıyorum service pack 2
yardımlarınızı bekliyorum.

Benzer Sorun bendede var. Xp sp2 pro yüklü bilgisyarlarım legal xp programı sayesinde işletim sistemimi lisanslı yaptım. daha sonra tüm güncellemeleri yaptım ve windows explorer 7 kurdum . çalışıyor fakat bazen hata raporu çıkarıyor. özelikle mynet gibi sayfalarda bunu nedenini bilen varsa paylaşısa mutluluk duyacam saygılarım tüm arkadaşlarıma..

Benim xp tamamen orjinal ama bir türlü explorer7 yi çalıştıramıyom dil yanlış diyo anlamadım bilgili arkadaşlar bi el atarlarsa sevinirim

ben legal xp yi kullandım winxp_sp2 tr sanırıım siz yanlış dil paketini download etmişsiniz çatır çatır çalışıyo ama bazı programların çalışmasında hata verdiriyor haberiniz olsun bunun yanıda kulmanması kolay ve zahmetsiz net tegezinmeyi zevkli hale getiriyor

xp kullananlar bence explorer 7 yi kullanmayın çünkü sık sık hata verip adamı bezdiriyor vistada sorunsuz çalışıyor mozilla firefox u deneyin ie7 den daha fazla gelişmiş özelliklere sahip tavsiye ederim

media center kullanıyorsanız ie7 türkçe dil destğini kabul etmiyor boşuna uğraşmayın ingilizce kullanın.firefox da ilk açılışta ie7 gibi çoklu pencere nasıl açılıyor bilen varmı yardım lütfen

C:\WINDOWS\system32\PreInstall klasörünü sil.

C:\WINDOWS\system32 klasöründeki spupdsvc.exe dosyasının adını spupdsvc.exe.bak yap.

dene bende oldu

Geri