İnternet bu kabloya bağlı!

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
İnternet için kullanılan kabloların en büyüklerinden biri olan bu kablo, 2014'den sonra kullanılamaz hale gelecek.

33u7ptu.jpg

Süper yüksek hızlı kablo 6 feetlik Cornish sahilinin altından geçiyor. Eğer bu kablo zarar görürse, Britanya’nın ve bu hat üzerinden olan bütün ülkelerin internet bağlantıları durabilir.

Dünyayı çevreleyen okyanustan geçen kırılgan network kablosunun yerine bilim adamları yeni bir şey bulmadıkları sürece, 2014 yılında bu sistemin kullanılamaz olacağını belirtiyor.

Bişey olmaz yaa komplo teorileri bunlar. milyar kişi kullanıyo internet daha sağlamı yapılır.

bir ülkede internet olmazsa neler olur biraz düşün bakalım:durdurun:durdurun

Saysam mı , maddi ve manevi zararı çok fazla olur değil mi :D

Ondan sonra hımm millet biraz daha garipleşir .. ( Anladın sen :D )

Ondan sonra hımm , msn aşkları facebook aşkları sona erer ,
gerçi kötü bir haber ama ,
en azından facebook ve msn rezillikleri de biter ,
kötüye iyi bi örnek verelim de .. :D

Sonra ,
Sonra bir şey olmaz yahu ,en azından ellerimiz spor yapacağına ayaklarımız spor yapar ,internet başından alıyoruz yahu lahmacunları vs.

her ay 29 ytl ödemek zorunda kalmayacağım :D

Krize hazırlık olmuş olacağım ..

Ya neler neler olurmuş da haberimiz yokmuş , sağolasın canım kardeşim bunlardan haberdar ettin beni :gulumseCocuk:

Saysam mı , maddi ve manevi zararı çok fazla olur değil mi :D

Ondan sonra hımm millet biraz daha garipleşir .. ( Anladın sen :D )

Ondan sonra hımm , msn aşkları facebook aşkları sona erer ,
gerçi kötü bir haber ama ,
en azından facebook ve msn rezillikleri de biter ,
kötüye iyi bi örnek verelim de .. :D

Sonra ,
Sonra bir şey olmaz yahu ,en azından ellerimiz spor yapacağına ayaklarımız spor yapar ,internet başından alıyoruz yahu lahmacunları vs.

her ay 29 ytl ödemek zorunda kalmayacağım :D

Krize hazırlık olmuş olacağım ..

Ya neler neler olurmuş da haberimiz yokmuş , sağolasın canım kardeşim bunlardan haberdar ettin beni :gulumseCocuk:

senin yaptığın benim yaptığım fizuli işler ya şirketler bankalar hep kendini düşünme

senin yaptığın benim yaptığım fizuli işler ya şirketler bankalar hep kendini düşünme

İyi ama güzel kardeşim , o şirketlerin bana bir faydası olmadıktan sonra ben niye onları düşüneyim .. Eskiden nasıl yürüyorduysa bürokrasi bilmem ne işlemleri , gene yürür ..

Geri