İnternet bankacılığını kullananlar dikkat !

mehmetünlü

New member
Reaction score
0
Dikkat ! Dolandırıcılar bu e-posta ile banka hesabınızı boşaltıp sizi yüklü bir borcun altına sokabilir.

33lifpe.jpg

Banka müşterilerine büyük kolaylık sağlayan internet bankacılığı hizmetleri sanal dolandırıcılarının kıskacında.

Bankadan geliyormuş gibi hazırlanan e-postalar ile internet kullancılarına duyurular yollayan dolandırıcılar, kullanıcıların internet bankacılığı şifrelerini veya bilgilerini çalıyor.

Bunun son örneği de Finansbank'tan geliyormuş gibi gözüken dolandırıcılık amaçlı e-postalar oldu.

Finansbank'tan yapılan açıklamada, son günlerde Finansbank ismi ve görseli kullanılarak banka müşterilerine dolandırıcılık amaçlı e-postaların gönderildiğinin tespit edildiği bildirildi.

Banka hiçbir zaman e-posta yolu ile müşterilerinden kişisel bilgilerini vermesini ya da güncellemesini talep etmediğini belirtirken, bu tür dolandırıcılık amaçlı e-postalara karşı dikkatli olunmasını ve kişisel bilgi ya da banka şifrelerini isteyen bir e-posta alındığında e-postayı silip bankanın müşteri hizmetlerine durumu bildirilmesini istedi.

Fazla Teknolojik Olmayacan Bu Devirde.. Kağnıya Mı Dönsek Napsak..))

Yillardir kullaniyorum internet bankaciligi bir sorun yasamadim

hatta gecenlerde bi problem vardi banka hesabimdan ip kisitlama yaptim benden baskasi giremiyor :)

sabit ip yi seviyorum ;)

Geri