İnsanlar evcil hayvanlarını neden sokağa atıp terk ederler?

Neden ?

• Heveslerini almış oldukları için

Kullanılan: 11 29.7%
  • Merhamet duygusundan yoksun oldukları için

Kullanılan: 9 24.3%
  • Maddi yükünü karşılayamadıkları için

Kullanılan: 3 8.1%
  • Psikolojik sorunları olduğu için

Kullanılan: 7 18.9%
  • Verecek bir yer bulamadıkları için

Kullanılan: 2 5.4%
  • Diğer:

Kullanılan: 5 13.5%

• Kullanılan toplam oy
    37

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
İnsanlar evcil hayvanlarını neden sokağa atıp terk ederler?

merhamet duygusundan yoksun oldukları için

hiç kendileri dışarda kalmadıkları için usta merhamet duygusu onlarda gelişmemiş geliştirmek için onların hayvana yaptıklarının aynısını onlara da yapmak lazım o zaman anlarlar niye yaptıklarını sen onu ne olursa olsun bakmak için aldın evcil hayvanı olanlara söylüyorum o senden daha değerli bir varlık sen ihanet edersin ama o hayvan sana asla ihanet etmez 5 sene sonra görsün yine tanır seni yine yanına gelir elini ayağını yalar böyle bir hayvan sokağa atılır mı sorarım size benim bir sivas kangalım vardı bakamadım bakamadım dediysem yanlış anlaşılmasın apartmandakiler şikayetçi oldu ondan dolayı köyde amcama verdim şu anda köyde bakılıyor verdikten 3 sene sonra köye gittiğimde beni tanıdı üzerime atladı sorarım size böyle hayvanlar sokağa atılır mı bakamıyorsan çevrende şikayetçi olanlar varsa bir başkasına ver bilemedin sat ama asla sokağa atma

Kesinlikle Hastalık.

bence diğeri
kendileri hayvan oldukları için dicem ama hayvanlara hakaret olcak

Bir süre ilgilenip, oynayıp heveslerini alıp sonra da uğraşmaktan yorulup sıkıldıkları için...

onların kendilerine bile sayqıları olmadıkları ve de acaip bencil oldukları için..

bir şık da ben ekliyiim bencil ve kötü oldukları için.
alıp evlerinde besledikleri hayvanları sokağa atıyorlar. neden?
bıkıyorlar, hevesleri geçiyor. hayvanla oynuyor ve işi bitince de sıkılıyor çünkü
sorumluluk almak zor geliyor. iğreniyorum, tiksiniyorum, kınıyorum...

Geri