İnsanları Yorum Yapmaları İçin Nasıl Teşvik Edebiliriz....

besiktas_81

Banned
Reaction score
0
ilk iki paylasımıma toplam 200 civarında inceleyen olmus ama yorum bırakanların sayısı yanlızca 1 ( bir) bendemi bir tuhaflık var.. acaba....... El elden üstündür Bi akıl verin.. elele verip yoruma teşvik edelim...

dostum bazı insanlar yorum yapmaktan we teşekkür etmekten korkuyo bu onların sorunu senden bişii yok :sigara:

arkadasım bu olagan bırsey bunda sorun yapmana gerek yok.... Teskkuru veya baska bırseyı kafana takma guzel paylasımlar yorumlar herzaman takdır alır....

+1 taktir bazen teşekkürle bazen de güzel yorumlarla ödüllendirilir bazende o paylaşımı okuyan weya izleyen birinin yüzünde ufak bi gülümseme olarak da ödüllendirilebilir

haklısın ama teşvikte lazım

ziyaadak' Alıntı:
+1 taktir bazen teşekkürle bazen de güzel yorumlarla ödüllendirilir bazende o paylaşımı okuyan weya izleyen birinin yüzünde ufak bi gülümseme olarak da ödüllendirilebilir

haklısın tabiki.. sonuçta insanları eğlendirmeye vs. için paylasım yapılıyor. ara sıra bir iki yorum. daha teşvik edici olarak düsünüyorum

maalesef dostum kimseye adam gibi yorum yapmasını anlatamadık...

görüntülenme sayısı 1000 leri bul sada yorum çok az olabiliyor..bunu değiştiremeyiz...zorla yorum da yaptıramayız hoşuna giderse yazar gitmesse yazmaz bu böyledir...

ya zaten bu sitede yorum yapcak bir iki arkadaş diil bisürü kişi war belki gözden kaçmıştır bazen olabilio ama olsun canını sıkma sen :D herşeye rağmen paylaşıma dewam :sigara:

dostum herkes yorum yapmak istemeyebilir ama gerçekten yorum yapılacak paylaşım gönderdigin zaman göreceksin ...

ya dostum yorum yapılması lazım iğrenç bi konu olsa bile en azından berbat diye bi yorum bile yazabilirler bence :sigara:

baslıK ilgisini cekmistir ama konu cekmemiştir belki hosuna gitmemis görüntülemiş cııkmıs olabilir..

Olay Sadece Benlik değilki yani bir sabırsızlıktanda kaynaklanmıyor.. önemli konularnı içinde gerçekten uğras vermis arkadaslar var. konudan yararlanmayana tabiki bir lafım yok. eğer konudan yararlanıldıysa. E bi zahmet yani dimi........

uzun suredir bu sitedesin ve boyle bi baslik aciyosun
peki sen ne kadar paylasimlara deger veripte yorum yazdin soylermisin bana:eek:

besiktas_81
Yeni Üye

--------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------

Teşekkür Sayısı: 3
6 Mesajına 9 Kere Teşekkür Edildi

Sitede yorum eksikliği olduğu bi gerçek..Bu kurbalarla ilgili bi başlığım vardı görüntüleyen 1.464 yorum yazan 17 sayıların komikliğine dikkat..Tamam insanlar belki yorum yapmayabilir..Ben de her konuya mesaj yazmıyorum..Ama paylaşımı gördüğüm bütün konulara teşekkür ediyorum..Çünkü teşekkürün paylaşımcıyı nasıl gaza getirdiğini iyi biliyorum..Ama hh'de bi yorumsuzluk hastalığı var..İnşallah kolayca kurtuluruz..

Üyelik tarihimi dikkate almayalım...

P@S@KLI_KIZ' Alıntı:
uzun suredir bu sitedesin ve boyle bi baslik aciyosun
peki sen ne kadar paylasimlara deger veripte yorum yazdin soylermisin bana:eek:

besiktas_81
Yeni Üye

Teşekkür Sayısı: 3
6 Mesajına 9 Kere Teşekkür Edildi

üyelik tarihim eski olabilir. ama aktif bir kullanıcı değildim aktif olarak 1 haftadır fourmda vakit geçiriyorum...

arkadasım sonucta butun paylasımcıların sikayeti bu ama herkes yorum yapacak diye

bi zorunluluk yok sanırım isteriz yorum olsun ama olmayınca olmuyor tabi:)

Geri