İnsanlığı olan lütfen bi baksın!!!!

LeBron.23

New member
Reaction score
0
Bu vereceğim siteye insanlığı olan lütfen girsin.
Nasıl kürk yapılıyor?
Morallerinizi bozmak istemezdim ama gözümüzün önünde yapılan bu vahşete göz yumamazdım.Evdeki oyuncak ayınız,köpek veya kedi biblolarınız neyden yapılıyor,hiç merak ettiniz mi?Veya evinizde ki hiç giyilmemiş kürkler....Daha neler var neler bizim görmediğimiz ve bildiğimiz ama umursamadığımız....
Video yu başlatmak için Videonun üstüne sağ tıklayıp PLAY diyin ve bu vahşeti izleyin.Bu katliamın çoğu ÇİN de meydana geliyor ama kanada gibi baz ülkelerde ise FOK katliamı söz konusu...Ve TÜRKİYE ise en büyük Fok kürkü pazarlamacılarından sadece birisi.
Ama bence bunlar VideoMontaj.Yani ordaki SÖZDE İNSANLARın yerinde başka bir varlık var!!!Bunları insanlar yapmış olamaz!!!Açıkça söylemek gerekirse benim bünyem kaldırmadı!!!Bu videodan sonra hem KIZGINIM,hem,ÜZGÜNÜM,hemde İNSANLIĞIMDAN UTANIYORUM
http://www.strasbourgcurieux.com/fourrure
Alıntıdır.

Arz talep meselesi kardeşim eğer kadınlar talep etmese bu hayvanlar böyle ölmez..Kimi kadın hayvan haklarını savunur kimisde böyle bir vahşete sebep olur..Yaa bende utandım ama elimden bişey gelse keşke..

Paylaşım için sağol kardeş ama keşke vermeseydin yaa :(

Yazık ; fokLara deiL...
İnsan şekLini aLmış hayvanLara !!

bu kurke para verenler sırf etrafına zengın gorunmek için alıyorlar ve her alıslarında kurk uretımı daha fazla mıktarda oluyor.sade ve sadece etrafına zengın gorunmek ıcın...kurke para verecegıne pamuklu bır suru kıyafetler var gıt onları al ki bazıları kurkten daha fazla sıcak tutuyor...gecen gun bı gazetede gordum zengınn tekı;bı kurk almıs uzerındekı mılyarlık gece elbısesı gorunmuyor yerlere kadar...ve gazetecı de dogal olarak kadını bı guzel makaraya almıs.kurk alanlara zorla bu vıdeoyu ızleteceksın aslında

İnsanlığımdan utandım.Allah bunu yapanlara hem bu dünya da hem ahirette cezasını verir inşallah.

iyi etmişler ellerine sağlık ...
kesecen tabi

tabi kötü olaylar bunlar :( ancak inekler koyunlarda öldürülüyor,et yemeyelim bitkiler de koparılıyor sebzeede yemeyelim..yapılıyo böyle şeyler çaresi yok malesef

tabi kötü olaylar bunlar :( ancak inekler koyunlarda öldürülüyor,et yemeyelim bitkiler de koparılıyor sebzeede yemeyelim..yapılıyo böyle şeyler çaresi yok malesef

Benim lanet ettiğim nokta hayvanların diri diri yüzülmesi.Daha son nefesini vermeden bacakları kesiliyor,postu soyuluyor...Bu olay basitçe hayvanların öldürülmesi değil,işkence ede ede,acı çektirerek yapılan bir katliamdır.

Benim lanet ettiğim nokta hayvanların diri diri yüzülmesi.Daha son nefesini vermeden bacakları kesiliyor,postu soyuluyor...Bu olay basitçe hayvanların öldürülmesi değil,işkence ede ede,acı çektirerek yapılan bir katliamdır.

Aynen katılıyrm arkadaşım mademki kürkünü illa alacaksın bari öldür hayvanı öyle al acı çekmesin

şerefsizler ya bunlara bişey demeye gerek yok aslında ALLAH cezalarını verecek nasıl olsa

pardon ya ben videoyu izlemeden msj atmışım:)

şaka ya daha önce izlemiştim:)

Ya şerefsiz hayvanın kafasına basarak öldürüyo yerden yere vuruyolar ya bunlar insan olamaz biraz da mı merhamet duygusu olamaz bi yaratıkta

yapanlar çinli galiba arkadaşlar ve eğer çinli ise para için her şeyi yapar 1 yıl kaldım çinde düşük yapmış bayanların bebeklerini bile yiyen insan bunlar kedi ye köpeğe acımaları beklenmez yani

Her şeyi Yapan Para Anasınıda Satan Hayvana Işkencede Yapan O Kürkü Giyende Onu Satanda Nedeni Para Bu Para Varya Adamın Iman Ve Inanc Duygusunu Yok Eden Dünyayı Bu Hale Getiren Savaşa Neden Olan Katliyam Olmasına Neden Olan Her şeyin Başı Para Artık Insanlar Paraya Inanır Oldu Allaha Değil Bu Işte Para Bu Insanlığın Vijdani Duygusunu Yok Eder !!!!! Ama Bunun Cezasını Hep Birlikte Cekeceyiz Dünya Diye Bir şey Kalmayacak.

allah belasını versin bunların nedir bu kürk merakı nedir bu vahşet ya vallahi böylesini beklemiyordum kardeşim bizi aydınlattığın için teşekkürler sana

O kürkü alanında satanında ......(nokta nokta)

Geri