İnsan oldugumdan utandım +18

Kapl@n

New member
Reaction score
0
6lvs7li.jpg

başlıktada belirtigim gibi ilk defa insan oldugumdan utandım boyle bişe gormedim resimde gordugumuz hayvanları daha ölmeden derisini yüzüyolar 00.05.42 zamnlı olan resimdeki hayvan daha ölu degil buraya kadar kendimi cok zor tutum ama filmin bu yerinde dayanamayıp agladım halen cok kotuyum :(:(:(

Hayvanlara hiç acımadan derisini yüzen adamların, Kürklu giyseler giyenlerin ve alanların ALLAH BELASINI versin.

Dikkat:lütfen baskalarına gösteriş yapabilmek için veya başka bir nedenle kürk almaktan vazgecin !!!!!

::İZLE::

Capsda sorun varsa şu linki tıklayın http://i8.tinypic.com/6lvs7li.jpg ve ardından geri gelin resminiz gözükmeye başlıyacaktr

paylşım içn saol...

verildiyse kilitlensin lütfen zaten caps almıştım onada bişeler olmuş niye sildiler anlamadım capsı neyse konu kilitlenmezse yani verilmediyse yenilerim capsı

kilitlenmesin arkadaşım. aynı konu tekrar tekrar açılsın derim.. böyle vahşet olmaz birileri dur demeli..
konu sabitlenirse yerinde olur.. paylaşım için saol arkadaş.. sonuna kadar izleyemedim..

kilitlenmesin arkadaşım. aynı konu tekrar tekrar açılsın derim.. böyle vahşet olmaz birileri dur demeli..
konu sabitlenirse yerinde olur.. paylaşım için saol arkadaş.. sonuna kadar izleyemedim..

yazık o hayvanlara kilitlenmezse cok sevinirim ama kilitlencek gibi bende tam seyredemedim

gerçekten dünyada baya bi hayvan var en baştada hayvanı yere vuran geliyor hayvanoğlu hayvan

eline sağlık

onlara hayvan bıle dıyemeyız cunku hayvanlara ayıp olur Allahlarından bulsunlar aynısını onlara yapıcan görsunler nslmış

bence de cok güzel bi konu ...

bencede sabitlenmesi yerinde bi karar olur.paylaşım için teşekkürler mail yoluyla elimden geldiği kadar çok kişiye izlettirmeye çalışıcam

dünya böyle artık alısmak lazım millet iyice azıttı...

verildi diyen arkadas lutfen lınk vermeden verıldı deme...

eger verıldıyse bı lınk alayım..

yanliş değilse çinliler.forumlara dikkat edin bu tür pisliklerin çoğunu bunlar yapıyo.köpek yemek.bebek yemek.işkence vs vs.ALLAH belalarını versin.hava atmak içinde kürk giyenlerde bu vahşete ortaktır.kimse insanlığından utanmasın.bişeylerin değerini anlasın.sahip olduğumuz değerlerin.

Geri