İnsafsız yargılama(Gürcan Bilgiç)

ѕσηυη¢υ

кιℓℓ ƒσя &#
Reaction score
0
29 haftada bir ilk gerçekleşti. Fenerbahçe Kayserispor’u yenerken, attığı beraberlik golü hakem Hakan Sivriservi’nin verdiği saçma penaltıyla oldu. Uzatmanın uzatmasında gelen galibiyet golü için ofsayt yorumu yapılabilir. Ama yapılmayabilir de. Bana göre de ofsayt. Fakat vermeyen hakeme de bir şey diyemem. Çünkü anlık bir pozisyon.

Son söyleyeceğimizi ilk olarak kaleme aldık. Kimse de merak, endişe bırakmayalım. Fakat bu sonuç çerçevesinde Beşiktaş ve Galatasaray Kulüpleri’nin yaptığı ortak yorum tam manasıyla bir provokasyondur. Haksızlığa uğradıklarını belirttikleri o kelimeler, belki taraftarlarına kendilerini hoş gösterir ama esas haksızlığı yapanın kendileri olduğu gerçeğini saklamaz.

Galatasaray’ın Denizli ve Manisa’da kazandığı penaltılar, Gaziantep’te Servet’in attığı ofsayt gol, sezonun ilk yarısındaki Beşiktaş maçında attığı her iki gol de tartışma yüklü. O günlerde kimse Galatasaray’ın şampiyonluğa atandığından bahsetmedi. Hatalar, hata olarak kaldı, böyle yorumlandı.

Beşiktaş’ın geçmiş maçlarında yandığı anlar var. Fenerbahçe’nin de var. Birisi o maçlarında puan kaybetti, diğeri etmedi. O yüzden Fenerbahçe tarafından yangınlar büyümedi. Kazanılan bir Gençlerbirliği maçı vardı ki, Yunus Yıldırım iki net penaltıyı değerlendirmemişti. Berabere biten Ankaragücü karşılaşmasında da iki net penaltı pozisyonu vardı Fenerbahçe’nin. Kayserispor maçında atılan Edu ve sonrasındaki mağlubiyet de bir kenara. Galatasaray kupa maçı hala hatıralarda.
Bitime beş hafta kala, sezonun ikinci penaltısını kazanmış bir takıma biçilen gömleğe bakın siz. İnsafsızlıktır bunun adı.

Eski moda yöneticilik hortladı yeniden. Baktılar olmuyor, belli bir kamuoyu oluşturup, yaptıkları hataların adresini değiştirmeye çalışıyorlar. Bu sene kimse duydu mu, gördü mü, Galatasaray’ı yakan hakemi.

Hakem hataları ile puanlar kaybedilir de, kazanılır da. Bunun hesabını sezon sonunda yaparsınız. Arada uçurum yoksa, problem de yoktur. İşte bu açıklamalara imza koyan Galatasaray takımı lehine Gençlerbirliği maçındaki hakem yanlışları ortada. Bir penaltı, kendi sahasında çıkan oyuncuya kalkan ofsayt bayrağı.

Ben bekliyorum şimdi, Beşiktaş yönetimi bu kararlar hakkında da açıklama yapacak mı?

nxn8tu.jpg

http://www.sporx.com/yazarlar/gurcan_bilgic/5222

gürcan bilgiç gündeme gelmek için belli ücretler doğrultusunda bu yazılara gerek duyan bir isimdir,Fakat onu kale alan kimse olmamasıda düşündürücü ne yapalım para için herşeyin yapıldığı bu dünyada kim bilir daha ne iftiralar atılacak

arkadaşım şaka mısın sen her konuda zıplayıp saçma sapan yorumlar yapıyorsun!spor yorumculuğu başka skor yorumculugu baska..bugün bütün gsli,bjkli yazarlar kayseri maçını geçnçler maçında yapılan hakem hatalarını unutmuş lincolnu holoskoyu konusuyolar!

her hafta birkaç takım hakemler tarafından kurtarılıyor weya yakılıyor buna dicek bişe yok turk futbolu alıstı

bence kayseri maçını unutulur cinsten değil sen benim yorumlarıma bakma sakin ol

gürcan bilgiç gündeme gelmek için belli ücretler doğrultusunda bu yazılara gerek duyan bir isimdir,Fakat onu kale alan kimse olmamasıda düşündürücü ne yapalım para için herşeyin yapıldığı bu dünyada kim bilir daha ne iftiralar atılacak

Tabi tabi doğru konuşuldumu para almış oluyo zaten.Siz dünkü maçı kazanmak için hakeme ne kadar verdiniz acaba onuda söylede bilelim:goz:

para söz konusu ise GALATASARAY en parasız takımdır,öyle bir şey söyle herkes inansın trilyon borcu olan bir kulüptür.

Ya ne hakemmıs maçtan beri konusuyolar kafam sıstı ne sıkayet ettıler ...

Nedense Yazının içeriğindeki bilgilerin doğruluğu tartışılmıyorda, kimin söylediği tartışılıyor.

Önce fikirlere çatarız, sonra insanlara. --Montaigné

para söz konusu ise GALATASARAY en parasız takımdır,öyle bir şey söyle herkes inansın trilyon borcu olan bir kulüptür.

Herşeyde yağ gibi üste çıkıyonuzya şaşıyorum size valla.Biz hakemle kazandık sizde emeğinizin hakkıyla tamam sizin istediğiniz olsun:goz:

Gariban takım olduğu için yaptığı elde ettikleri hem küçümsenir Halkın takımıyız kiminde tesadüf oluruz kimine Cehennemi yaşatırız gürcan bey

arkadaslar gurcan abım için laf söylemişsiniz tamamda tamamını okudunuz yazının adam fb yewerilen penaltı ooo penaltı bu yada ofsayta hayır cnm ofsaytla alakası yok demıyoki adam bıze bunlar oldu sizede olduğu gibi fb macından sora yapılan acıklamalar şimdikde yapılcakmı onu merak ediyorum diyo eğer objektif bakıcaksak adamın hakkınıda durduk yere yemiyelim....

Ulan Bi De Ortak Açıklama Yapıyo Ezikler
Bu Galatasaray Degil mi Auta Çıkan Toptan Korner Kullanıp Beşiktaşa Gol atan
Bu Galatasaray Degil mi Yoktan Bi Pozisyonda Penaltı dan Beşiktaşa Gol atan

Yazıklar Olsun Ulan Yazıklarrrrrrrr İçinizdeki Fener Düşmanlıgı Belliydi Ama
Bu Kadar Küçüleceğinizi Düşünmemiştim. Yazıklar Olsun ULannnnnnnnnnnnnnnnnn
Ezikler Büzükler

Arkadaşım sakin ol.Biz neyin ne olduğunu gayet iyi biliyoruz.Kupa maçında olanlarısda biliyoruz.Hem BJK ile Hem Gs ile oynadığımız kupa maçlarını hemde.Onlarda hakeme dua etsin o maçlarda.9 kişilik Fenerbahçeden paçayı zor kurtardılar.Artık hersene klasikleşti.Kupa bjk gsye şampiyonluk Fenerbahçeye.Zamanla hangisinin daha büyük olduğunu anlarlar zaten.Biz önümüzdeki 2 3 asır kupa istemiyoruz.Şampiyonluk bize yeter:goz:

ѕσηυη¢υ;2816134' Alıntı:
arkadaşım şaka mısın sen her konuda zıplayıp saçma sapan yorumlar yapıyorsun!spor yorumculuğu başka skor yorumculugu baska..bugün bütün gsli,bjkli yazarlar kayseri maçını geçnçler maçında yapılan hakem hatalarını unutmuş lincolnu holoskoyu konusuyolar!

ayhh yorumuna bayıldım wallahı koptum :biggrin:biggrin:biggrin:biggrin

Arkadaşım sakin ol.Biz neyin ne olduğunu gayet iyi biliyoruz.Kupa maçında olanlarısda biliyoruz.Hem BJK ile Hem Gs ile oynadığımız kupa maçlarını hemde.Onlarda hakeme dua etsin o maçlarda.9 kişilik Fenerbahçeden paçayı zor kurtardılar.Artık hersene klasikleşti.Kupa bjk gsye şampiyonluk Fenerbahçeye.Zamanla hangisinin daha büyük olduğunu anlarlar zaten.Biz önümüzdeki 2 3 asır kupa istemiyoruz.Şampiyonluk bize yeter:goz:

Sakinim Adamım Sakinim Ben Fenerbahçeliyim Yanlış Anlaşılma Olmasın

yaa ben bu gürcanı seviyorum adam ole güzek açıklamış ki artık diyer klüplerin taraftarları bu yazılanlar hakkında susuma hakkını kullanır o kadar diyimm​

2.ci qoL ofsayt diiL ama sahada 2 tane top vardı ve hakemin durdurması lazımdı oyunu o yüzden oldu bunlar...en iyisi ingiltere premier ligdeki gibi 1 tane topla oynuycan bu sorunlar olmuycak dimi_?

2.ci qoL ofsayt diiL ama sahada 2 tane top vardı ve hakemin durdurması lazımdı oyunu o yüzden oldu bunlar...en iyisi ingiltere premier ligdeki gibi 1 tane topla oynuycan bu sorunlar olmuycak dimi_?

2.top oyuna etki etmediği için devam kararı verildi.tek topla oynanabilir maçlar yalnız rakip takımın klübesine gittiğinde de klübedekiler topu vermemezlik yapmayacak!

Geri