İngiltere'de esrarengiz olay...

chamfer

O Şimdi Asker
Reaction score
0
İzleyeceğiniz reklam ingilterede çekildi arabaya dikkat ederseniz bir ruhani varlık hafif beyaz şekilde arabanın önünde gidiyor.Ben izlerken tüylerim diken diken oldu..

ben bunu daha önce görmüstüm ama paylasımın için saol

Abi gecenin 2 si olmuş tırssamda izlicem :)
---
Abi ölüyodum elim ayağım titriyo yaw yiyidum kafayı :eek: :eek:

a.q a.q a.q a.q bu neydi bee.....chamfer ne diyim ben sana.....cafede millet bana avalaval bakıyo ..........ben bi su iiçim

evet yaf acaba ne o warlık çok
merak ettim. aslında bilimsel
açıklamasıda wardı bunun
sanki ben öle hatırlıom :D

şu diğer başlıktaki kızdan sonra bu tarz hiçbişeye bakmamaya karar vermiştim ama gecenin şu saati bakmazsam içim rahat etmez:)
+
lan manyak adam iyiki geece vakti olduğundan ses biraz kısıktı saçlar bi diken diken oldu kalbim 70 yerine 80 attı iyi yine çok koymadı:)
ama o kızın fotosundan sonra resmen hayata bakışım değişti :(

ufff HArßi tırStım abi yapmayın ßöyLe yha meraK edİp ßakıYorum ßen :(

azerbeycandada gorulmuş bole bir ruh arba kazasının orda olenlerden çıktıgını iddaa ediyolar

ya ulen ağlayacağım geldi :D valla korkudan yandaki yatağa sıçradım a.k bakıyom bide battaniye altından bittimi bitmedimi diye :D sabah sabah zaten havada kötü burda şimşek çakıp duruyo tam üstüne bide bu geldi iyi oldu valla

BLUEDON' Alıntı:
şu diğer başlıktaki kızdan sonra bu tarz hiçbişeye bakmamaya karar vermiştim ama gecenin şu saati bakmazsam içim rahat etmez:)
+
lan manyak adam iyiki geece vakti olduğundan ses biraz kısıktı saçlar bi diken diken oldu kalbim 70 yerine 80 attı iyi yine çok koymadı:)
ama o kızın fotosundan sonra resmen hayata bakışım değişti :(

+ 1 abi çok tırstım o kızdan sonra

hastır bee:...

bu neydi adamın kalbine indireceniz haaa!

abi vallahi ben düşünmeliydim böyle bişi olcanı sabah sabah altıma ıscım yaa:D tamada ekrana gömülmüşken alacağın olsun chamfer ...:(

ohuohuohu beyler herkes en baştan bi kere atladı düün gece kendimi tuttum ve burda koptum muhahaha dikkat ederseniz en başta bi kere mesaj da atıp tuttunuz sonra mesajlarda editler var :D

buna benzer durum da azerbaycan da trafik kazasından sonra oluyodu

Uzunefe' Alıntı:
buna benzer durum da azerbaycan da trafik kazasından sonra oluyodu

eğer bunu izlemediysen buna da bi bak derim. bunda ruhu daha belirgin bi şekilde görebiliyosun:)
adamlar çok iyi yakalamışlar görüntüyü :D

evet evet bunu daha önce izlemiştim . hem de gece saat 2 de koskoca yurtta . hem de yurdun yarısı yoktu :D:D bomboştu yani

ulan daha forumdaki yazıları okurken birazcık tırsmıştım bide bnu izliyince acayip tırstım lan:Den iyisi böyle şeyleri izliyceksen forumdaki yazıları okumuycan.insan dahada bi tırsıyo

Geri