İngiltere 90+2'de beraberliği "Çek"ti!

нешет

ву.иєѕєт
2010 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'ne hazırlanan İngiltere, Londra'daki Wembley Stadı'nda konuk ettiği Çek Cumhuriyeti karşısında 2-2'lik beraberliği 90+2. dakikada kurtarabildi. Marek Jankulovski'nin frikik golüyse dakikalarca ayakta alkışlandı.


2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri'ne katılamayan ve gözünü Güney Afrika'da düzenlenecek 2010 FIFA Dünya Kupası'na diken İngiltere, EURO2008 sonrası teknik ekipte değişikliğe giden Çek Cumhuriyeti'ni Londra'daki Wembley Stadı'ndaki hazırlık maçında konuk etti.

Fabio Capello tarafından bu hafta içinde İngiltere Milli Takımı'nın kaptanlığını yapacak isim olarak açıklanan Chelseali savunma oyuncusu John Terry bu karşılaşmaya pazubandıyla çıktı. Capello Çekler karşısında kaleyiyse tecrübeli David James'e emanet etmeyi tercih etti.

İngiltere [2 - 2] Çek Cumhuriyeti
22' [0 - 1] Milan Baros
44' [1 - 1] Wes Brown
48' [1 - 2] Marek Jankulovski
90+2 [2 - 2] Joe Cole

İngiltere, 2010 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde; Belarus, Hırvatistan, Kazakistan, Ukrayna ve Andorra'yla birlikte 5. Grup'ta mücadele edecek.

Çekler ise; Kuzey İrlanda, Polonya, San Marino, Slovakya ve Slovenya'yla birlikte 3. Grup'ta final bileti için sahaya çıkacak.
 

HTML

Üst