İngilizce Adres anlatma

fengurkan

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar ingilizce adres nasıl anlatılır bi fikri olan war mmı?mesela paypala adres anlatırken çağlayan mahallesi mi dicez yoksa Caglayan discrit mi dicez.bi anlatır mısınız?

Foruma sadece bu soru için üye oLmush gibisin.. =)
HoşgeLdin..

anlatacaksan anlat yoksa bırak biz buraya en iyi forum bu olduğu için geldik

anlatacaksan anlat yoksa bırak biz buraya en iyi forum bu olduğu için geldik

Ben anlamakta zorluk çekiyorum, toplum olarak neden davranış olarak bu kadar bozulduk. Yabancı forumlarada giriyorum. Onların verdiği cevaplar ve seviye çok güzel, insana yakışır bir şekilde. Fakat bizim ülkedeki forumlara bakıyorum, kendi fikrinde olmayan kişilere ilk mesajdan sonra ters cevaplar, aşağlama ve küfretme başlıyor. Size hoş geldiniz diyen birine "anlatacaksan anlat, yoksa bırak..." diye bir cümle kurmak pekte hoş değil...

kapteyn yanlış anladın:Dtamamını bi okusana lafını
Foruma sadece bu soru için üye oLmush gibisin.. =) doru soyluyorsun biz tolum olraak boyleyiz ve boyle olacagız belki ben yıllarca bu foruma hizmet edecem nerden bilion heç bırakın bu işleri bana yardım edin yoksa frmtr felan gitcem ne yapim:(

Arkadaşlar ingilizce adres nasıl anlatılır bi fikri olan war mmı?mesela paypala adres anlatırken çağlayan mahallesi mi dicez yoksa Caglayan discrit mi dicez.bi anlatır mısınız?

kardeş hemencevir.com a gir
bu arada street yazacan

nasıl oldumu?

Geri