İngiliz Kızlar Fiziklerinden Memnun değiL

aSLihaN

New member
Reaction score
0
İngilterede yapılan bir araştırma,genç kızların önemli bir çogunlugunun fiziki görünümünden hoşnut olmadıgını ortaya koydu.
Cilt bakım ürünleri veren Dove firması tarafından yapılan araştırmaya göre, her 10 genç kızdan 7si vücudunun nasıl göründüğüne dair kaygılar yüzünden birçok faaliyete katılmamayı bile göze alıyor.
Araştırma,İngilterede 12 yaşındaki kızların %75inin ,16 yaşındaki kızların ise %90 ının vücutlarından hoşnut olmadıgını gösterdi.

En büyük Dert Kilo

Araştırmacılar , İngiliz genç kızların dünyadaki yaşıtaları arasında fiziki görünümleri açısından kendine güvenen sıralamasında en alt sırada yer aldıgını belirtiyor.
Uzmanlara göre , 8-12 yaş grubundaki kız çocuklarının bile 3te biri 'keşke daha zayıf olsaydım' ya da 'daha zayıf olmalıyım' görüşünde.

İnsan içine çıkmıyorlar

Ayrıca kızların %27si saç rengini beğenmiyor , yüzde %15i boyunun daha uzun olmasını istiyor.Fiziki görünüm kaygısıyla 15-17 yaş grubundaki gençç kızların 3te biri denize girmiyor , partilere katılmıyor , %17si alışverişe çıkmıyor ve %18 i spor salonlarından uzak duruyor.

:cool:

en güzeli isveç , finlandiya... iskandinav ülkelerindeki kızlar ;)

Ewt İsweclilerde Güzel Ama Türk Kızlarımızda Güzel Ama Kendilerini Gostermıolar :D
Bu Arada ben Hiç Hackhell Kızlarıyla Ne konustugumu ne de Resmını gordumu haıtrlıyom site acıldıgından beri takılıom ama Goremedım :D

ChAcMooL.cK :ban:
Anti sanada :ban:

edit: asaLı :ban: :ban:

Bütün gün evde oturup camız gibi yerlerse her yere arabayla giderlerse olacagı bu tombik tombik olur ve kendilerini begenmezler tabii

Aslinda özbek Hatunlarda Dehşet Moğol Hatunu Vucudlari Pamuk Gibi Tenleri Bembeyaz Offff

asalı' Alıntı:
Ewt İsweclilerde Güzel Ama Türk Kızlarımızda Güzel Ama Kendilerini Gostermıolar :D
Bu Arada ben Hiç Hackhell Kızlarıyla Ne konustugumu ne de Resmını gordumu haıtrlıyom site acıldıgından beri takılıom ama Goremedım :D

kızıL önce bunu :ban:

:cool:

Edit :Haşavri :ban:

warrior_26' Alıntı:
abi bilmiyorum ama asyalılardanda hoş olanlar war
:D:D:D:D:D
CİDDİYİM TAKSIMDE TANIŞTIM BI ÖZBEK HATUNLA BENCE NUMBER ONE BAŞKA ŞEY DEMEM.HEMDE KÜLTÜRLÜLERDE 2 ÜNİ YAPIYOLAR

Ben ingiliz kızlarının fiziklerinden memnunum:angel:

Geri