İngiliz BBG'sinde Erotik Skandal!!!

|ѕ ¢ к η|

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
İngiltere, televizyonların en hit programı BBG evinde gerçekleşen ve gece yarısı aynı yatakta görüntülenen 3 kadın yarışmacının skandalıyla çalkalanıyor Geçmişte adı seks ve uyuşturucu skandallarına karışmış yarışmacıların katılımıyla İngiltere’de büyük olay yaratan BBG evinin yeni sezon bölümleri yeni bir olayla gündeme geldi.

251548412.jpg

Gece yarısı çekilen görüntülerde üç kadın yarışmacının aynı yatağa girerek ‘sıradışı’ görüntüler vermesi BBG yapımcılarını kızdırdı. Evdeki kızlardan Shabnam, Chanelle ve Charley yatak odasında öpüşürken görülürken Shabnam’ın şu sözleri şok etkisi yarattı: ‘Çok eğlendik. Şunu söylemek zorundayım ki Charley ile Chanelle öptüğüm en son kızdan çok daha iyi öpüşüyor’.

ensonhaber.com

İşte bu yüzden ülkemi seviyorum tmm buna benzer şeyler belki burdada yaşanıyor ama herkezin gözü önünde deil

ya aslında kızılıacak birşey yok
isteyen istediği ile öpüşür ama bunu belirli saatlerde TV lerde yayınlamak gerekir
çocuklara ya da bu tür programları sevmeyen kişilere saygı göstermek için...

isteyen istediğiyle öpüşsünde insanların önünde öpüşüp geriden gelenlerin aklını çlmesin gösterilmesinde kimse bilmedikten sonra ne iş çevirirlerse çevirsinler...Tabi bu benim düşüncem...

aynı olay Türkiyede yaşansa kanalı 10 gün kapatırlardı heralde.

yani diyecek bişi bulamıyorum..

thumb_116466123.jpg

kendine çok mu güveniyorsun... Satrançta beni kimse yenemez mi diyorsun :saskin İşte kendini kanıtlamanın tam fırsatı :goz:
4. Geleneksel hackHELL satranç turnuvası başlamıştır ve siz değerli satranç ustalarını beklemektedir. :victory
kayıt olmak için

TIKLAYINIZ...

Böyle Manyakları ve Dengesizleri Ekrana Çıkararak Rayting Toplamaya Çalışıyorlar...

gavur işte normal karşılamak gerekir bence

Geri