İndex yardım

CTROG

New member
Reaction score
0
Bunu anlatan konu açıldıysa şimdiden özür diliyorum ben birtürlü bulamadım.Ben kendi siteme açılışta index koymak istiyorum indexim hazır ancak siteye index nasıl koyuluyor bunu bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.

index ama flashta mı hazırladın yoksa html olarak mı biras daha bilgi verirsen sanırım yardımcı olabilirim..

aslında WYSIWYG adlı bi programla yaptım html olarak düzenliyor bana biri yardımcı oldu siteye attım ancak programın full sürüm olmadığından galiba resimler görünmüyor

sayfayı index.html olarak atmayı denedinmi. yada uzantısı önemli değil index olarak at sonra uzantısını yaz. oda olmazsa başka benim bildiğim yok. kolay gelsin...

index.html olarak at ve o resimleride gerekli yerlere at ftp de ve indexde de o resimlerin bulunduğu yolu yaz o zaman olucaktır...

öncelikle cuteftp veya herhangi bir ftp ben filazilla kullanırım mesela indirdikten sonra ftp ne girmen için sendeki gerekli adres ve şifrelerle sitenin ftp ne girmen gerekiyor. sonra ftp nin içinde kiminde ftp diye klasor olur veya httcs tam olarak aklımda deil bu tür iki dosya olur ikincisine index.html ni at ve sitene gir bak görünmezse index.htm dir eğer htm ise son uzantın bir kez tıklayarak adını index.html olarak düzelt çalışmazsa bana pm at gereken yardımı yapayım

Geri