İnanmayın..!

HaciBov

New member
Reaction score
0
arkadaşlar bazı firmalar sınırsız alan, sınırsız bw verdiklerini idda ediyolar..!
bunlara kesinlikle inanmayın derim..
sonuçta sizin aldığınız hosting bir hard disk parçası..!
sınırsız harddisk die bişi olmaz!!!
en azından şu anki teknoloji ile bu imkansız!!!

Bi arkadaşımın başı yanmış.. sınırsız hosting almış.. 200-300 mb doldurmuş daha sonra kota yetersiz mesajı almış :D:D:D

Benden size tavsiye babanız bile satsa bunu inanmayın derim ben karar sizin!

ispatla o zaman bole bi şeyin olmadığını!!!! uyduruk bi host firmasından almışsan bizi ilgilendirir mi???

2 değişik bakış açısı :)
Evet sınırsız diye bir olay olmaz ama, limitsiz olur... Saçma gelebilir ama, sınırsız dediğinde bir sonu olmaz anlamına gelir ama limitsiz dediğinde, ona koyulabilecek tek limit, makinanın kaynakları kadar olacağı için limitsiz demek daha mantıklı olur...

Saygılar

phonemon' Alıntı:
ispatla o zaman bole bi şeyin olmadığını!!!! uyduruk bi host firmasından almışsan bizi ilgilendirir mi???

ne o dokundu galiba..
yoqsa sendemi sınırsız satıyorum dienlerdensin.. :D

hll olsn walla öleysen..
neyse kolay gelsin...

seni ilgilendirmeyebilir ama milletin başı yanmasın die ben bildiğim sölüorm..
elbet ilgilenen vardır..

siz hosting almak icin neler gerekli ne yapmam gerekli nerden hosting almam gerektiği hakkında bilgi sahibi olmamıssanız afedersiniz ama burda o sizin dusuncesizliğiniz

Portal Servisleri' Alıntı:
2 değişik bakış açısı :)
Evet sınırsız diye bir olay olmaz ama, limitsiz olur... Saçma gelebilir ama, sınırsız dediğinde bir sonu olmaz anlamına gelir ama limitsiz dediğinde, ona koyulabilecek tek limit, makinanın kaynakları kadar olacağı için limitsiz demek daha mantıklı olur...

Saygılar

profesyonelce bir yaklaşım :D

tabıkı sınırszı dıye bırsey yoq ama eger adma sınırsız dıyorsa dogrudur neden dıyecekksınız sınırsız yapoabılır bw veya op3 e mail ve sıstemde ne kadar warsa o kadar kullanabılır yanı lımıtsız oluyor ;) ama kalıtesız hostıngden almıssa arkadasın neden otekı hostcuları kotu duruma dusuruyorsun ? almak ıstemeyen zaten almaz ;)saygılar

ARKADAŞLAR SINIRSIZ HOST YOK, benim makinem var İzmirde 250gb HDD var içinde band aylık 150gb e bu en yuksek olanlardan ama ben sınırsız hostum var desem yanlış olmazmı, sakın kanmayın sınırsız band diye birşey yok türkiyede,

SAYGILAR

:mad: evet arkadaşlar inanmayın lütfen böle şeylere bende server almadan önce böle bir olaya inanmıştım

bence çook mantıklı

Arkdaşım adam sana "sınırsız web alanı" diyorsa adam sana içine programını belgeni ne buldunsa içine at demiyordur tabi bi hostin sunucusuna senin bildiğin gibi normal bir bilgisayara takın hdd takılmaz daha büyük sonra 1 den fazla sunucu 1 modem portundan birbirine bağlanmıştır yani tümü tek bir cable üzerinde çalıştırılır we örneğin 1. sunucuda 1000gblik hdd doldu senin diğer bilgileri devam etmez üzre diğer sunucuya atar ok ?:eek:

:hhman: :hhman: :hhman:

buna en güzel örnek turkticaret.net verilebilir. sınırsız alan deniyor 2gb'da doluyor

limitsiz vardir gerçi limitsiz derken sinirsiz anlamınada geliyor söyle zaten çoğu firma mp3 yasak diyor lisansız yazılımlarda yasak diyor :D zaten 3-4 resim ve bir iki php asp sayfası ile taş çatlasa 1 gb anca dolduruyonuz adamın 120 gb diski varsa 120 müşteri eder size sinirsizi en düşün 80 e satta ki satan 1-2 tane var bu fiyata 9600 ytl eder buda aylık 200 ytl makine parası ödese 2400 ytl eder 7200 ytl kar eder Arkadaşlar bu konuda sorunu olan pm atsin yardimci olurum bilmeden konuşmak iyi bişey değildir.

bizim şirkette 7 tane makina var almanya çıkışlı...
neyin nasıl olduğunu çok iyi biliyorum merak etmeyin...

çok yakında türkiyedeki en ii hosting firmalarında bizim adımızı göreceğinize emin olabilirsiniz..
bizim amacımız hostingten kar yapmak değil...

17 ortak var şuan ve allah a şüküt hepimizin maddi durumu iyi. bizim tek amacımız dolandırıcıları vs ortadan kaldırmak..
düşünsenize adam 15 ytl ye aylık 6 gb alan veriyorum diyor.. araştırıyoruz buluyoruz kendi aldığı servis 5 gb lık reseller :D

dediğim gibi şuan aktif, görebileceğiniz bir çalışma yok...
herşeyi yerine oturtmadan da açmayı düşünmüyoruz...

ama sadece şunu söyleyim.. biz sanal bir satıcı olmayacağız..
isteyen müşterilerimiz bizi, çalışma ortamımızı görebilecek...

şirket ismini aldık.. belgeler tamam sadece 1-2 tane aksaklık çıktı biraz para daha gerekli onu biriktiriyoruz...

hepinize kolay gelsin..

ve tekrar iddia ediyorum biz şirketi açınca bizden ucuz (dolandırıcı olmayan) şirket bulamıyacakınız...

Geri