İnanilmaz Acİl!!!!

efsane_mer

New member
Reaction score
0
arkadaşlar bi arkadaşlık sitesi kurcam herşey hazır ama bişeye takıldım.şimdi sitenin içinde hazır paypal ödemesi var tamam ama ben paypal gelen parayı nası çekicem?paypal da hesabım filan var.ikinci sorun ise mesela ben direk visa veya mastercard seçeneği ile kredi kartı numarası isim filan yazdırarak para ödetmek istiyorum onun için bankaların servisleri filan var ama şirket filan olmak gerekiomuş bunun hakkında da bilgisi olan varmı çok acil arkadaşlar teşekkürler....

acil, çok acil falan duydumda inanılmaz acilde nesi be. böyle bir başlık koyacağına derdini yazsana direk, töööbe töööbe. gelelim sorununa.
bankalardan sanal pos alman gerekiyor, kredi kartı ile işlem yapabilmen için. bir iki sayfa kod vercekler sana hepsi o. bu hizmetin karşılığında ortalama 150-200 dolar yıllık ücret alıyolar. ancak bunu vermek için bi sürü ıvır zıvır istiyolar söyliim ( ben uğraştım ordan biliyorum:D ) araba alsan daha kolay alırsın nerdeyse. bir hakkımda istihbaratın araştırma yapmadığı kalmıştı yani, o derece. bu işle geyik olsun diye uğraşıyosan hiç girme bence. şirketleşmen gerekiyor çünkü. umarım faydalı olmuşumdur.
daha açıklayıcı başlıklarda görüşmek üzere. esen kalınız.

Geri