İnamoto =)

Tragedy

Photo Manipulator
Reaction score
0
Ligin ortalarındayız.. O sıralar bir derbi maçı vardır.. İkinci yarı başlayacaktır. Herkes sahaya cıkar ama İnamoto ortalıkda gözükmemektedir.. Hakem maçı başlatmak üzereyken yedek kulubesinden Eric Gerets'in sesi duyulur:
-Oglum Hakan, koş şu köşedeki bakkaldan iki tane 9 voltluk pil al.. Kumandasının pili bitti yine bu japon malı robotun..! =)

Galatasaray ortasahası gün geçtikce erimektedir.. Herkesin farkında oldugu bu konuyu bi Eric Gerets farketmez.. Taraftarlar arasında homurdanmalar başlamıştır.. Özhan Canaydın Adnan Polat'a dönerek:
-Adnan emin misin bunun inamoto olduguna?
-Başkanım nerden bileyim; bu japonların hepsi birbirine benziyor!

Yine bir gün Galatasaray maçı vardır.. Öyle ya da böyle taraftarın gözü inamoto'ya alışmaya başlar.. Tribünlerden yavaş yavaş homurdanmalar kesilir.. Bunu gören Adnan Polat Özhan Canaydın'a dönerek:
-Nasıl yutturduk turisti inamoto diye.. İyi ki japonya'dan yapmışız transferi.. Bigün yarın bu gidince yenisini getiririz sultanahmet'ten, nasılsa birbirine benziyor hepsi...

İki genç maçtan sonra birbiriyle maçın analizini yapmaktadırlar.. Bir ara;
-Oglum gecen sene Vieira'yı satmasaydık o golleri yemezdik vallahi
-Ne Viera'sı oğlum? Vieira bize hiç gelmedi ki! Bizde gecen sene bi Saidou vardı o kadar..
-Ne bileyim ya; bu adamı gördükçe Saidou bile gözümde Viera'laşıyor valla =]

Maç sonlarına gelinmekdedir.. 90 dakika boyunca İnamoto için yönetime yüklenen taraftarın arasından bir ince ses yükselir;
-Koniavara fu gosjeraka!
Bütün tribün sesin geldigi yere dogru bakarlar.. Bir kaç saniyelik sessizlikden sonra ayağa kalkan yaşlı bir amca:
-Napıyım evlatlar, sabahdandır yönetime söylüyoruz anlamıyorlar.. Bari Japonun kendisine söyleyelimde şerefiyle terketsin burayı..!

David Copperfield kaza geçirir.. Ölüm döşegindeki sihirbaza bir kaç numarasının sırrını sorarlar.. David zorlanarak:
-Bana niye soruyorsunuz ki, bu işi benden daha iyi yapan insanlar var.. Ben bile en fazla 3 dakika kaybolabiliyorum.. Oysa Galatasaray'da oynayan İnamoto öyle mi? Adam bir maçın başında görülüyor sonra 90 dakika kayıp! Nasıl yapıyor ben bile anlamadım vallahi..!

Yine bir derbi maçı. Aziz Yıldırım İnamoto'yu göstererek Özhan Canaydın ile dalga geçmek istemekdedir:
-Yahu sizin şu japonda amma iyi futbolcuymuş, nerden buldunuz bunu; helal olsun size
-Ne, japon mu, ne japonu?
-İşte orda orta yuvarlakda etrafına bakınan adamdan sözediyorum; İnamoto mudur nedir...
-Haa o mu; o japon İnşaat mühendisi. Alisamiyen'i güçlendirecegiz de onun için getirdik Japonya'dan =)

İki genç maçtan sonra birbiriyle maçın analizini yapmaktadırlar.. Bir ara;
-Oglum gecen sene Vieira'yı satmasaydık o golleri yemezdik vallahi
-Ne Viera'sı oğlum? Vieira bize hiç gelmedi ki! Bizde gecen sene bi Saidou vardı o kadar..
-Ne bileyim ya; bu adamı gördükçe Saidou bile gözümde Viera'laşıyor valla =]

:d nerden buldun yaa ama bı gsli olarak katılıom walla:D

Ne yapalım,Para yok böle pilli milli,gelenin gideni aratacağı türden adamlar alıyoruz.;]
Sizde üstümüze gelmeyin,gene Şampiyon GALATASARAY...

beşiktaş maçının başında arkadaşla inomoto sahada mı diye iddaya girdik 55. dk da gördükki sahadaymış bi yemek kazandım allah razı olsun ondan

beyler makara yaptınız ama herşey bu akşam belli olacak liverpool - galatasaray ya alacak ya alacak canı gönülden Galatasaray'lılar Turkıye'yı inletecez herkez Galatasaray hakkında cok yorumlar yaptı ama sonuç bu akşam belli olcak her zaman senınleyız GALATASARAY

Yine bir derbi maçı. Aziz Yıldırım İnamoto'yu göstererek Özhan Canaydın ile dalga geçmek istemekdedir:
-Yahu sizin şu japonda amma iyi futbolcuymuş, nerden buldunuz bunu; helal olsun size
-Ne, japon mu, ne japonu?
-İşte orda orta yuvarlakda etrafına bakınan adamdan sözediyorum; İnamoto mudur nedir...
-Haa o mu; o japon İnşaat mühendisi. Alisamiyen'i güçlendirecegiz de onun için getirdik Japonya'dan =)

abı bu cok gezelmıs elıne saglık

Ligin ortalarındayız.. O sıralar bir derbi maçı vardır.. İkinci yarı başlayacaktır. Herkes sahaya cıkar ama İnamoto ortalıkda gözükmemektedir.. Hakem maçı başlatmak üzereyken yedek kulubesinden Eric Gerets'in sesi duyulur:
-Oglum Hakan, koş şu köşedeki bakkaldan iki tane 9 voltluk pil al.. Kumandasının pili bitti yine bu japon malı robotun..! =)

süperdi ya :D ztn 6alatasarayın yapcağı transfer anca bu şekilde gündemde kalabilr :D

Geri