melihbakir
LorD oF The WaReZ
sevdiğim kıza yazmıştım ama vermek kısmet olmadı 
Sen Benim Bitanecik Hayatımsın.
Hayatıma Gir Artık
biliyorum birgün buraya gelip göreceksin sana olan aşkımı
Görüyorsun her yere "SSB" yazıyorum soranlara anlamını "Senin Sonun Budur" olarak söylüyorum herkes inanıyor 
SSB'nin altına "Yiğitsen Uslandır Beni" diyorum, herkes gülüyor. Seni Kimse Uslandıramaz diyorlar.
Ama bilmiyorlar ki, ama bilmiyorlar ki "Senin Sonun Budur" değilde "Seni Seviyorum Burcak" olduğunu, bilmiyorlar ki hayatıma senin girebileceğini.
Sabahlara kadar düşünyorum ben ne yapıyorum diye, zarar mı veriyorum yoksa mutlu mu ediyorum diye. Cevabını bulamıyorum ama içimde ki melih Burcak Seninle Mutlu Diyor ve devam ediyorum seni sevmeye.
Kendime amacımı soruyorum. Melih ne yapıyorsun sen?
Yine cevap veriyorum ölene kadar seveceğim diye, yine bğırıyorum bırakmayacagım diye ama kimse beni duymuyor
Olsun hissediyorum ama en azından içimde ki Melih'in beni duydugunu
Hiç düşündün mü Melih neden bu kadar bağlandı diye? Kime, neyi ispat etmeye çalışıyor diye?
Kendimi sana ve ailene ispat etmeye çalışıyorum. Ailenin "Kızımız Melih'in yanında, güvende" demesini istiyorum. Sana herkesten zarar gelebileceğini ancak benden gelemeyeceğini ispatlamak istiyorum.
Ben sana nasıl kıyabilirim seni nasıl üzebilirim
Gözlerine bakarken acaba incinecek mi diye düşündüğüm birisini ben nasıl üzebilirim?
Seni Seninle Yaşamak İstiyorum
Geçmişi düşünüp geri kalmayı değil,
Geleceği düşünüp mutlu olmayı istiyorum
Çok birşey istemiyorum canım bea. Seni seninle yaşamak istiyorum. Bu isteğimi sana 2 kelime ile belirtebiliyorum. Seni Seviyorum
Al birde canım var. Birde senin için atan bu yürek var istediğin zaman veririm.
Herşeye İnat Seni Seviyorum Burçak
İnadına Seni Seviyorum Burçak
Kralına Seni Seviyorum Burçak
Sonuna Kadar Seni Seviyorum Burçak
SSB'nin altına "Yiğitsen Uslandır Beni" diyorum, herkes gülüyor. Seni Kimse Uslandıramaz diyorlar.
Ama bilmiyorlar ki, ama bilmiyorlar ki "Senin Sonun Budur" değilde "Seni Seviyorum Burcak" olduğunu, bilmiyorlar ki hayatıma senin girebileceğini.
Sabahlara kadar düşünyorum ben ne yapıyorum diye, zarar mı veriyorum yoksa mutlu mu ediyorum diye. Cevabını bulamıyorum ama içimde ki melih Burcak Seninle Mutlu Diyor ve devam ediyorum seni sevmeye.
Kendime amacımı soruyorum. Melih ne yapıyorsun sen?
Yine cevap veriyorum ölene kadar seveceğim diye, yine bğırıyorum bırakmayacagım diye ama kimse beni duymuyor
Olsun hissediyorum ama en azından içimde ki Melih'in beni duydugunu
Hiç düşündün mü Melih neden bu kadar bağlandı diye? Kime, neyi ispat etmeye çalışıyor diye?
Kendimi sana ve ailene ispat etmeye çalışıyorum. Ailenin "Kızımız Melih'in yanında, güvende" demesini istiyorum. Sana herkesten zarar gelebileceğini ancak benden gelemeyeceğini ispatlamak istiyorum.
Ben sana nasıl kıyabilirim seni nasıl üzebilirim
Gözlerine bakarken acaba incinecek mi diye düşündüğüm birisini ben nasıl üzebilirim?
Seni Seninle Yaşamak İstiyorum
Geçmişi düşünüp geri kalmayı değil,
Geleceği düşünüp mutlu olmayı istiyorum
Çok birşey istemiyorum canım bea. Seni seninle yaşamak istiyorum. Bu isteğimi sana 2 kelime ile belirtebiliyorum. Seni Seviyorum
Al birde canım var. Birde senin için atan bu yürek var istediğin zaman veririm.
Herşeye İnat Seni Seviyorum Burçak
İnadına Seni Seviyorum Burçak
Kralına Seni Seviyorum Burçak
Sonuna Kadar Seni Seviyorum Burçak
Sen Benim Bitanecik Hayatımsın.
Hayatıma Gir Artık
biliyorum birgün buraya gelip göreceksin sana olan aşkımı