İnşallah!!!

sonsuzluğa

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
Ayağın taşa mı çarptı, dön kalbine bak. ETTİN Mİ B

Bu olayı bir süre önce bir televizyon programında duymuştum. Tam olarak hatırlayamıyorum. O nedenle ana tema üzerine (ki olayın çoğunluğu duyduğum gibi) biraz da hikaye oluşturdum.

İki ev arkadaşı varmış. Bir Pazar günü güzel bir kahvaltı yapalım demişler. Mutfakta kahvaltıyı hazırlamaya başlamışlar. Bakmışlar ki domates bitmiş. Biri

— Az sonra alır geliriz inşallah demiş.

Diğer arkadaşı ise,

— Ne inşallahı, market karşıda domates var cüzdan cebimde para da var inşallahı mı kaldı demiş.

— Tamam, alır gelirsin inşallah demiş yine.

Arkadaşı yine inşallah diyince biraz sinirlenerek biraz homurdanarak evden çıkar. Aradan çok kısa bir zaman geçer ve kapı çalınır. Evde olan kapıyı açar ve karşısında gördüğü görüntü karşısında çok şaşırır.

- Ne oldu sana, ne bu hal der. Arkadaşı içeri girerken,

- Cüzdanımı çaldırdım inşallah der.

Not: Hayatımızdaki tüm her şey var gibi görünse de senin o şeyi alıp almayacağın yapıp yapamayacağın sadece Allahın takdirine kalmış. Tabi bu benim kanaatim, siz ne dersiniz bilmem.

Elbette çok güzel bir hikaye ve doğru bir tespit yapılmış gerçekten Cenab-ı Allah ol demeden hiç bir şey olmaz tşk.

kesinlikle her işin başında inşallah demekte çok büyük yarar var biz aciziz herşeye gücü yeten Rabbimiz izin vermediği sürece hiçbir işin üstesinden gelemeyiz

Fani OLan Dünyada, Kaderinden Başkasını Yaşamak Gibi Bir Şansın Yok. Kaderninde ne OLduğunu BiLmediğine Göre, Hayır DiLemekten Başka Yapacağımız Yoktur. GüzeL Bir Anektod. TeşekkürLer

güzel anlamli hikayeymis tesekkürler =)

İnşallah güzel bir puan alacağım..
eline sağlk sonsuzluğa..

ѕωîммєя;4385702' Alıntı:
İnşallah güzel bir puan alacağım..
eline sağlk sonsuzluğa..

inşallah hayırlısıyla swimmer.

Cok iyi bi ders olduguna inanıyorum şahısa ve bizlere.
Tşkler...

TeşekkürLer abLacım cok güzeL bir hikaye!!

Bu dünyada hicbirseyin garantisi yok!!
Hİc bir zaman büyük konusmicaksın. . .

çok güzel bir öykü. aynen katılıyorum. benim sorum bu duymuş olduğun tv programının adı nedir? cevaplarsan sevinirim.

çok güzel bir öykü. aynen katılıyorum. benim sorum bu duymuş olduğun tv programının adı nedir? cevaplarsan sevinirim.

programın adını hatırlamıyorum kusura bakma. ama söyleyen kişi ikbal gürpınardı. o anlatmıştı.

Çoğu İnsanın Kullanmadığı İnşallah Kelimesinin Büyüklüğü Ortada Arkadaşlar Herzaman İçin Kesin Ve Büyük Konuşmayacaksın.

Ve Rabbini Hiçbir Zaman unutmayacaksın..

Yapdığın Her Şeyden Önce onun Sana Verdiği Besmelesiz Onsuz Yaparsan ne olacağın Belli olmaz

Şahsen Benim Düşüncem Bu Sizce ?

Geri