İnşaat Müh. Kitapları

emredalgic

New member
Reaction score
0
merhaba,

daha önce burada çeşitli kitaplar yayınlamıştım. rar şifresi site reklamı içerdiği için başlıkta sorun yaşanmıştı. bazı arkadaşlar indiremedi o yüzden kitapları yeniden yüklüyorum. vakit buldukça çeşitli sitelerden derlediğim ve kendi kitaplarımdan taradığım dokümanları bu başlıkta paylaşmaya devam ederim. paketlerde şifre yok. indirin, açın ve inceleyin, bu kadar.

kolay gelsin.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Metal Building Erection

Yazar : Zamil Steel

Dosya Boyutu : 30 MB

Sayfa Sayısı : Toplam 537 sayfa, 6 kitap.

Dil : English

Not : celik konstruksiyon imalati ile ilgili her turlu detay ve genel proje, imalat adimlari, dikkat edilecek hususlar, kontrol listesi ve dizayn hesaplari vs..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

American Society for Testing and Materials

Yazar : American Standartları

Dosya Boyutu : 35 MB

Sayfa Sayısı : 265 adet standart icermektedir.

Not : insaatla ilgili akliniza gelebilecek her turlu american standarti vardir. KBR antetli ;)

Dil : English

Örneklerle SAP 2000

Yazar : Prof. Dr. Günay ÖZMEN, Doç. Dr. Engin ORAKDÖĞEN, Araş. Gör. Kutlu DARILMAZ

Dosya Boyutu : 18 MB

Sayfa Sayısı : 194

Dil : Turkce

Betonarme II

Yazar : Prof. Dr. Uğur ERSOY

Dosya Boyutu : 15 MB

Sayfa Sayısı : 253

Bitirme Ödevi - İçme Suyu Şebekesi ve Tasarımı

Yazar : İnş. Müh. Öğr. Emre DALGIÇ

Dosya Boyutu : 5 MB

Sayfa Sayısı : 124

Not : benim bitirme ödevim. çok iddialı bir proje olmasa da aynı konudan ödev alırsanız size faydası dokunur, vakit kazandırır, fikir verir.

AutoCAD - Bilgisayar Destekli Çizim I & II

Yazar : Milli Eğitim Bakanlığı

Dosya Boyutu : 7 MB

Sayfa Sayısı : 193

Not : paketin içinde 1. ve 2. cilt bir arada mevcut. elinizde olsa bile yeniden indirin, pdf düzenlemesini kendim yaptım. booksmark ekledim vesair..

IdeStatik'te Proje Nasıl Yapılır?

Yazar : IdeCAD Ekibi

Dosya Boyutu : 1.35 MB

Sayfa Sayısı : 182

Su Yapıları I - Geçmiş Yıllara Ait Sınav Soruları ve Çözümleri

Yazar : Çukurova Üniversitesi Prof. Dr. Recep YURTAL

Dosya Boyutu : 5.5 MB

Sayfa Sayısı : 31

Not : Çözümler öğrenciye aittir.

Turk Standartlari Bolum 1
Turk Standartlari Bolum 2

Yazar : TSE

Dosya Boyutu : 60 + 35 MB

Dokuman Sayisi : 275

Not : Insaat muhendisligi ilgili butun standartlar. Paket 2 part halindedir.

eline, emegine saglik emredalgic

insaat muhendisligi ile ilgili Turk Standartlari eklendi. sifre yok.

ASTM linki rs tarafindan silinmisti. tekar yukledm

bu güzel bilgi paylaşımı icin sana sonsuz teşekkürler

Sağolasın ellerin dert görmesin, içinde yazanların hepsini sular seller gibi bilip daha iyilerini yazasın :)

Türk Standartları için teşekkürler...

Türk Standartları ile ilgili olarak. Link kırık. Rica etsem Mail Adresime bildirim yapabilirmisiniz. [email protected]
teşekkürler
TS 138 en 10002 ve TS 13791 arıyorum özellikle

Geri