İnşaat Müh. Kitapları

emredalgic

New member
Reaction score
0
merhaba,

daha önce burada çeşitli kitaplar yayınlamıştım. rar şifresi site reklamı içerdiği için başlıkta sorun yaşanmıştı. bazı arkadaşlar indiremedi o yüzden kitapları yeniden yüklüyorum. vakit buldukça çeşitli sitelerden derlediğim ve kendi kitaplarımdan taradığım dokümanları bu başlıkta paylaşmaya devam ederim. paketlerde şifre yok. indirin, açın ve inceleyin, bu kadar.

kolay gelsin.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Örneklerle SAP 2000

Yazar : Prof. Dr. Günay ÖZMEN, Doç. Dr. Engin ORAKDÖĞEN, Araş. Gör. Kutlu DARILMAZ

Dosya Boyutu : 18 MB

Sayfa Sayısı : 194

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Betonarme II

Yazar : Prof. Dr. Uğur ERSOY

Dosya Boyutu : 15 MB

Sayfa Sayısı : 253

Bitirme Ödevi - İçme Suyu Şebekesi ve Tasarımı

Yazar : İnş. Müh. Öğr. Emre DALGIÇ

Dosya Boyutu : 5 MB

Sayfa Sayısı : 124

Not : benim bitirme ödevim. çok iddialı bir proje olmasa da aynı konudan ödev alırsanız size faydası dokunur, vakit kazandırır, fikir verir.

AutoCAD - Bilgisayar Destekli Çizim I & II

Yazar : Milli Eğitim Bakanlığı

Dosya Boyutu : 7 MB

Sayfa Sayısı : 193

Not : paketin içinde 1. ve 2. cilt bir arada mevcut. elinizde olsa bile yeniden indirin, pdf düzenlemesini kendim yaptım. booksmark ekledim vesair..

IdeStatik'te Proje Nasıl Yapılır?

Yazar : IdeCAD Ekibi

Dosya Boyutu : 1.35 MB

Sayfa Sayısı : 182

Su Yapıları I - Geçmiş Yıllara Ait Sınav Soruları ve Çözümleri

Yazar : Çukurova Üniversitesi Prof. Dr. Recep YURTAL

Dosya Boyutu : 5.5 MB

Sayfa Sayısı : 31

Not : Çözümler öğrenciye aittir.

hocam bu kitaplari nasil alacagiz lutfen bilgi verirmisin. sagol.

--> IdeStatik'te Proje Nasıl Yapılır?
--> Su Yapıları I - Geçmiş Yıllara Ait Sınav Soruları ve Çözümleri

ekledim

Bir rica

Hocam paylaşım için teşekkürler.... Yalnız bi de senin sitende gördüğüm Betonarme Proje Nasıl yapılır kitebı vardı onu da eklersen beni çok mutlu bahtiyar edersin. Şimdiden teşekkürler:clap

cokk sagol kardeşşş...eywallah_ül mukadderat

kardeş çok sağolasın güzel paylaşım yapmışsın betonarme 1 var mı uğur hocamızın ?

uğur ersoy hocanın betonarme cilt 1 "temel ilkeler ve taşıma gücü hesabı" kitabının pdf si varmıdır acaba. teşekkürler

çok teşekkürler eline sağlık

Geri