Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İnşaat sektörü ülkemizde gelişme potansiyeli ile dikkat çeken sektörlerin başında gelmektedir.
Devletin toplu konut üretme hedefi kurumsal inşaat firmalarının proje sayılarını hızla arttırması yeni iş alışveriş merkezlerine olan talebin yukselmesi turizmin geleceği yıldız sektorleri arasında gosterilmesiyle artan yatırımlar ekonomideki istikrar ve büyüme ile birlikte yabancı yatırımların da bu yonde agırlık kazanması konut kredisi fazilerinin düşmesi ve vadelerin uzanması konut taleplerinin artmasına yol acmıştır
İnşaat sektorunde en buyuk problemlerden biri nitelikli işgücü ihtiyacının karşılanmasıdır
Ülkemizde bir deprem bölgesi oldugu düşünüldüğünde inşaat sektorunde hizmet veren işletmelerin ve bu işletmelerde calışan insanların iyi bir eğitimlerden gecmiş olmaları zorunluluğu biraz daha onem kazanmaktadır.Bu da mesleki eğitimin sektor için ne kadar önemli oldugunu bir kez daha ortaya koymaktadır
bi de şey sorcam bunu ben pc ye nasıl indiricem zahmet oluoz ama dönem ödevi zati bu da aslında ordan yazdırsam da olur? yardımcı olur musun tekrardan !!
bak anlatıyım yukarda logine tıkla id hotsauce47 pw carter yada carter47 olması lazım sonra o benim verdim siteye gir yukarda download var tıkla ve bilgiler senindir