İnönü'nün alternatifi Gebze!

kuzay

Pesimist
Reaction score
0
Kalamazsın Bu Hayatta Bakire ,En Azından Hayat Koy
Beşiktaş yönetiminin, tadilata alınması planlanan İnönü Stadı'na alternatif arayışları devam ediyor. Siyah beyazlı yöneticiler Zeytinburnu ve Maltepe statlarının ardından Gebze Şehir Stadı'nda incelemelerde bulundu. Genel sekreter Kenan Öner Gebze'nin artıları olduğunu kaydetti..

Genel sekreter Kenan Öner, yönetim kurulu üyeleri Hüseyin Yücel, Bülent Deriş, İlhan Durunay, Behçet Ümitlen ve İnönü Stadı Müdürü Turgut Akan'dan oluşan heyet, Zeytinburnu ve Maltepe statlarının ardından Gebze Şehir Stadı'nda incelemelerde bulundu.

Öner, incelemeler sırasında yaptığı açıklamada, Gebze Şehir Stadı'nın ulaşım, otopark, zemin ve tribün olarak artıları bulunduğunu belirterek, tek sorunu aydınlatmanın oluşturabileceğini söyledi.

Bu sorunun da çözülebilir olduğunu ifade eden Öner, ''Beşiktaş Kulübü eğer bir adım atacaksa bunu çok iyi hesaplamalı. Gebze Şehir Stadı'nda oynama kararı verdiğimiz an bir daha geri dönüş olmayacaktır. Bunun için tüm koşulları en ince ayrıntısına kadar hesaplayacağız. Gebze Şehir Stadı'nı Beşiktaş'ın lig ve belki de Avrupa maçlarını oynayacağı bir statüye kavuşturmamız gerekecek'' diye konuştu.

Detaylı çalışmaların teknik bir ekiple yapılacağını dile getiren Öner, yönetim kuruluna somut rapor sunacaklarını, sonrasında da net kararlarını açıklayacaklarını bildirdi.

anaaa hertürlü pisliğin olduğu biyer gebze cok iyi bilirim cünkü tam içinde yasıom :D

Gebze asla olamaz iki kez bu sene deplasmana gittim KARAGÜMRÜK adına gebzeye hatta bize taş atıp kaçtılar demirliklerin ordan video hala duruyor youtubede 4 ay oluyor hem ulaşım yeri berbat hem rakip tirübün yeri taş koltuk yok :) Hemde beşiktaş taraftarlarının ana grubu KARAGÜMRÜKLÜLER olduğu için kavga çıkar saldırırlar esnafa öyle birşey olmaz..

Gebzespor'un maçLarına sık sık giderim.Ve sezon bitmeden önce Ersin Abi(Amigo) KocaeLi'nin grimesine pek sıcak bakmıyor ama be$ikta$ La araLar iyi..GeLirse çok iyi oLacak gerçekten =)

yavaş yavaş uzaklaşıyoruz semtimizden oldu olacak izmirde oynayalım bari yıllardır süper ligde izmir takımı olmaması derdide sona erer

Bu stadın hiç resmini bulamadım,bulan bri varsa koysun lüften

İstanbulda değil stad ev bulması bile başblıbaşına bir problem. Allah yardımcısı olsun Beşiktaş yöneticilerinin.

Geri