İnönü Stadı'nın adı değişiyor

mchasso

New member
Reaction score
0

Uzun süredir transferler için kaynak arayan siyah beyazlı yönetim stadyuma isim sponsoru olarak başvuran sağlık sektörünün önde gelen firmalarından Medical Park`ın teklifini kabul etti.

Haber 1903.com'un haberine göre stadyuımun adı Medical Park İnönü Stadyumu olacak ve iki yıl boyunca bu isim geçerli kalacak. Anlaşma karşılığında Beşiktaş, Medical Park`tan iki yıllık 6,5 milyon dolar alacak.

Beşiktaş yönetiminin bu kaynağı golcü transferinde kullanıp kullanmayacağı merak ediliyor.

Kaynak

2 yıL için 6,5 miLyon doLar çok cazip ve iyi bi para..Karşı çıkan bazı arkadaşLar oLucaktır pekı soruyorum siz takımınız ıcın kaç forma aLdınız ?? Korsandan kaçındınız mı ??

Başkan güzeL işLer yapıyor..Yerinde bi karar.. ;)

Beşiktaş Taraftarı GeneLLikLe ELit Kesimden OLmadığı İçin KuLübe Maddi Açıdan Pek Yarar SağLayamıyor.
BöyLe Para KaynakLarına İhtiyacımız Var.

~SiLenT ScЯeaM~;5105631' Alıntı:
Beşiktaş Taraftarı GeneLLikLe ELit Kesimden OLmadığı İçin KuLübe Maddi Açıdan Pek Yarar SağLayamıyor.
BöyLe Para KaynakLarına İhtiyacımız Var.

Seven aLır kardeşim yapma şimdi böLe..Bu sözLerım sana değiL biLiyorsun, senın zaten destegınıde bıLıyorum ancak ;

Kombine aLıcak param yok der eyvaLLah derım,forma aLıcakta param yok eyvaLLah derim 1 tane ayLık bjk dergısı veya biLekLık aLıcaktamı parası oLmaz ınsanın ?? Sonra yıLdız ıstıyoruz yıLdız ıstıyoruz..Olmaz gerçekten oLmaz birazda öz eLeştiri yapmamız gerek..

Klube destek olacak bır karar bunca transferden sonra şart oldu... Sırtımızada bu sene ucretlı reklam aldık mı tmmdır...

Demirören rüyasında ak sakallı bir dede falan mı gördü acaba ?

tabi medicalpark'ın da atılımı bayağı hissediliyor .Adamlar paradan kaçmıyor .

O stadın adı Sonsuza Dek Şeref Stadı olacaktır gönlümüzde. Böyle kazındı Yüreğimize.

medical park İnönü Stadı...
spikerlerin her dakika bunu söylemesini yadırgayacağız muhtemelen.
Beşiktaş taraftarı elit kesimden falan değil denmiş.. kombine alamıyor olabilirz ki benim de kombine alacak param yok;ama korsana karşıyım. Korsana karşı olarak destek verilebilir.
Her Şey BEŞİKTAŞ için!!!

Geri