İnönü Stadı'nın adı değişiyor mu?

Я@SmUsSعN ™

♥ нєяşєуỉи нαуıяℓıѕı ♥
Reaction score
0
Beşiktaş yönetiminin, İnönü Stadı'na Hasan Doğan'ın adını vereceği iddia edildi!

Siyah beyazlı ekibin yöneticilerinin, İnönü Stadı'na Hasan Doğan'ın ismini vereceği iddia edildi.

Bu iddia ile ilgili konuşan Asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu yaptığı açıklamada; İnönü Stadı'na Hasan Doğan'ın ismini verme gibi bir eğilimlerinin olduğunu, kendi aralarında böyle birşeyi konuştuklarını ancak henüz resmi bir başvuruda bulunmadıklarını söyledi.

Eğer Beşiktaşlı yöneticiler İnönü Stadı'nın adının değiştirilmesi ile ilgili bir karar alırsa, önce Gençlik Spor Müdürlüğü'ne resmi başvuruda bulunması gerekiyor. Bu başvurudan sonra ise geriye tek işlem kalıyor, Devlet Bakanı'nın bu isim değişikliğini onaylaması...

Haberturk

52306_1_080805143710.jpg

Beşiktaş'ta ilginç gelişme.. Siyah-Beyazlı yönetim bir süre önce vefat eden Futbol Federasyonu'nun merhum başkanı Hasan Doğan'ın ismini Beşiktaş İnönü Stadı'na vermek için çalışmalar başlattı..

Açıldığı tarihte adı Mithat Paşa Stadı olarak geçen daha sonra 2'nci Cumhurbaşkanı İsmet İnönü'nün adını alan stada son olarak ''Beşiktaş'' ismi eklenmiş ve ismi ''Beşiktaş İnönü Stadı'' olmuştu..

Siyah-Beyazlı taraftarların ve de özellikle Çarşı Grubu'nun son senelerde stadın adının ''Şeref Bey Stadı'' olarak değiştirilmesini istemesine karşın Yıldırım Demirören ve yönetiminin bu isteğe karşı çıkmasına rağmen yaptığı yeni çalışma camiada da tartışmalara neden oldu.

Beşiktaşlılığıyla bilinen Hasan Doğan'ın ölümünün ardından yönetimin Beşiktaş İnönü Stadı'nın ismini federasyon eski başkanının ismiyle değiştirme çalışmalarının büyük yankı uyandıracağı ifade ediliyor..

Kaynak: Hürriyet

Ya olurmu öyle Sey

Beşiktaş’ın stadı isim değiştiriyor

HASAN Doğan adı ölümsüzleşiyor... Siyah-beyazlı yönetim bir süre önce vefat eden Futbol Federasyonu’nun merhum başkanı Hasan Doğan’ın ismini Beşiktaş İnönü Stadı’na vermek için çalışmalar başlattı.. Açıldığı tarihte adı Mithat Paşa Stadı olarak geçen daha sonra 2’nci Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’nün adını alan stada son olarak ‘’Beşiktaş’’ ismi eklenmiş ve ismi “Beşiktaş İnönü Stadı’’ olmuştu.. Bu girişime camiadan tepkiler geldiği öğrenildi.

kaynak:fotospor

yeni muhtar geliyo mahellinin adi degisiyor yeni müdür geliyo okulun adi degisiyo bide simdi inönüyu degistirecekler olmaz yaaa

değişssin bakalım belki kısmetimiz açılır

değişmez bence...

ne alaka ya onun döneminde hakkımız yendi hakemlerin oyuncağı olduk diyemi...haluk ulusoy döneminde daha fazla hakemlerin maskarası olduk bence onun adı verilsin...

değiştirmedikleri bi bu kaldı zaten ruhumuza kilit vurdular carşıyı aldılar vurun bakalım ben kolay ölmem

valla bence kesin değişir ad.neden mi çünkü geçen gün soğancıoğlu kesin değişmeyecek dedi.eee bizim yönetim tükürdüğünü yalamakta bir numara olduğuna göre kesin değişir.

var mı böle bişi inönü mü daha önemli hasan doğan mı
hasan doğana laf yok ama....

Geri