İnönü en iyi dördüncü stat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Traseb

New member
Reaction score
0
The Times'ın yaptığı Dünya'nın en iyi 10 stadı sıralamasında, Beşiktaş İnönü Stadyumu, dördüncü sırada kendisine yer buldu.

Özellikle Avrupa Kupaları maçlarında, Beşiktaş taraftarının ateşli tezahuratlarıyla rakipleri şaşkına çeviren Beşiktaş'ın mabedi İnönü Stadyumu, dünyanın en iyi dördüncü stadı seçildi.

THE TIMES'ın yaptığı sıralamada, ilk 3 sırada Westfalenstadion, San Siro ve Anfield yer aldı.

Beşiktaş'ın maçlarını oynadığı İnönü Stadyumu'nun dördüncü sırada kendisine yer bulmasında, taraftarların ateşli olmasının yanı sıra, stadın bulunduğu yerin inanılmaz bir manzaraya sahip olmasından da bahsedildi.

İşte Dünya'nın en iyi 10 stadı:

1- Westfalenstadion
2- San Siro
3- Anfield
4- İnönü Stadyumu
5- Allianz Arena
6- Bernabeu
7- La Bombonera
8-Stadionul Dinamo
9- Nou Camp
10- Craven Cottage

kaynak.GOAL.COM

Helaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal :D Taraftarı da 1 numara, itirazı olan varsa araştırsın :D

inşallah allah bana ömür verir de dünya gözüyle orada canlı bir maçını izlerim beşiktaşımın..

paylaşım için teşekkürler traseb..

Dünyanın En GüzeL Yerınde Stadımız.. Taraftar Desen O ßiçim.. Daha Ne oLsun.. KıskananLar ÇatLasın.. (=

Güzellik ve modernLik olarak sıralamayı yapmamışlar sanırım.. Sadece taraftarLarın takımına verdiği destek bakımından en iyi stadLar olarak sıralanmış..

Bir Fenerbahçeli olarak kesinlikle katılıyorum..İnönü çok güzel bi stad konumu akustiği nostaljik duruşu vs..evet türkiyenin en güzel stadı..
tabi taraftar konusundaki yorumlara katılmıyorum..(o akustigin olmadıgı hiç bir tribünde varlık gösteremez ki denenmiş görülmüştür..yeni açık macerası)

BeşiktaşLı oLmasamda Stad sanatını en iyi icra eden taraftarın Beşiktaşta oLduğunu iyi biLiyorum,
Ses teLLerine kuvvet =)

Stad kaLitesi bakımından AsLantepe bitene kadar tartışmasız birinci Şükrü saraçoğlu ve Kadir Has...

Gereksiz msjLar siLindi!

Daha fazLası siLinmeyecek smodLar iLgiLenecek!

Bence Evet Yeri süper TarafTarı Süper ama O Stada Yatırım yapılması lzm. üstü açılık kapanacak ve bir çok şey yapılsın ki en iyi stad olsun

Gereksiz msjLar siLindi!

Daha fazLası siLinmeyecek smodLar iLgiLenecek!

çok iyi yapmışında

erdem üyenin mesajı silinecek cinsten değilmi

ne öyle anten taksın falan

madem benimki silindi onunkide silinsin

bizede yazma hakkı doğuyor yoksa

ßenim mesajım ne siliniyo onu anlamadım =) hey allahım sen sabır =) Smodlar ilgilense daha iyiydi =) bari adaLet dağıLırdı =)

Ok dai onuda siLdim :goz:

edit : KaRma sen eRDem dai den aLıntı yaptıgın için siLdim mecburen =)

Hell zaten bu konuyu Real spor genelde açtı.
Burada açık olmasının anlamı nedir ?

Stada gitmedim ama şu var uzaktan bakınca türkiye deki arsa bakımından konum bakımından en değerli stad Bjk inönü stadıdır.Manzara var nostalji var taraftar var bunlara bakınca verilen not normal sırf taraftara bakılmamış. BU şekilde bir değerlendirme yapılmış stad yenilenip modernleştinde daha üst sıralara da çıkar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri