"İnönü bambaşka"

..єЯDєM..

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli, "İnönü'ye çıktığımda çok rahat ve mutlu oluyorum. Bu yüzüme de yansıyor. Sadece ben değil futbolcularım da İnönü'de oynamaktan zevk alıyor dedi.

Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli, "İnönü'ye çıktığımda çok rahat ve mutlu oluyorum. Bu yüzüme de yansıyor. Sadece ben değil futbolcularım da İnönü'de oynamaktan zevk alıyor dedi. Denizli, "Özellikle seyircimizin o muhteşem tezahüratları bizi daha da heyecanlandırıyor ve bu ortamda daha başarılı oluyoruz. İç saha maçlarında dış sahaya göre çok daha iyi olduğumuzu düşünüyorum. Üst üste aldığımız iki galibiyet bizi daha yukarılara taşıdı. Görüyorsunuz her takım her an puan kaybedebiliyor. Puan kaybetmeyen takımlar yukarı çıkıyor. Bu hafta alınan sonuçlardan sonra zirve daha da renklendi. Bu rekabet ligin kalitesinin arttığının göstergesi. Her an her şey olabilir. Rakiplerimizle oynayacağımız ve onların kendi aralarında oynayacağı maçlar var. Bu maçların sonuçları kalan haftalarda şampiyonu belli edecektir. Ligin sonuna kadar kıyasıya bir mücadele geçeceğine inanıyorum" diye konuştu.

90 DAKİKA İYİ

Bazı maçların belli bölümlerinde iyi futbol ortaya koyamadıklarını belirten Mustafa Denizli, "Amacımız hem iyi futbol oynayıp hem de galibiyetler almak. Oyunun belli bölümlerinde iyi oynuyoruz. Özellikle son iki maçtır bu bölümlerdeki futbolla galibiyete ulaştık. Hedef 90 dakika iyi futbol" ifadesini kullandı.

Kaynak

Ben de inönü' ye gittiğim de çok mutlu oluyorum :) özellikle kapalı üstte :)

Geri