İnönü’de görüşeceğiz

..єЯDєM..

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
F.Bahçe ve G.Saray derbilerinde yapılan haksızlıkları unutamadığını söyleyen Holosko, "İki maçı da 11’e 10 bitirdik. Hakemler bizi rakiplerimize kurban ettiler. Unutmasınlar, bunun bir de rövanşı var" dedi.

BEŞİKTAŞ’ın Slovak futbolcusu Filip Holosko’dan F.Bahçe ve G.Saray’a gözdağı. Ligin ilk yarısında rakip sahada oynadıkları iki karşılaşmayı da hakem hataları nedeniyle kaybettiklerini savunan Holosko, "O maçlarda neler olduğunu herkes gördü. Derbileri 11’e 11 bitirsek her şey değişirdi. Hakemler buna izin vermedi. Bizi kurban seçtiler. Unutmasınlar, bunun bir de rövanşı var. İnönü’de görüşeceğiz" dedi.

Genel sekreter Kenan Öner, asbaşkanlar Ertunç Soğuncıoğlu ve Levent Erdoğan’la yaptığı görüşmede başarı sözü veren Holosko, şunları söyledi: "Taraftarımızın yüreği rahat olsun. Zor maçları sahamızda oynayacağız. Karşımıza çıkacak rakiplere acıyorum. Süper Lig ve Türkiye Kupası şampiyonluğu bizim için zor olmayacak.

G.Saray’la hesabımız var

İlk yarıda kaybettikleri derbi maçlarda yaşananları hatırlatan Filip Holosko, "Bizi en çok üzen şey, iki zorlu maçı da eksik bitirmemiz. Hadi F.Bahçe maçı tesadüf diyelim, ya G.Saray maçı? Bana göre o hatalar bilinçli olarak yapıldı" dedi. Ve şöyle devam etti: "Beşiktaş bu sezon kötü oynamadı. Rakiplerimizle 11’e 11 oynarken üstün olan taraf bizdik. Hakemler anlaşılmaz bir şekilde ucuz kartlarla bizi sahada eksik bıraktılar, elimizi kolumuzu bağladılar. Bizi ezeli rakiplerimize kurban ettiler. G.Saray’a Ali Sami Yen Stadı’nda kaybettiğimiz maç beni çok üzdü.

Taraftarımız merak etmesin, ikinci yarıdaki tüm maçlarımızda canımızı dişimize takarak mücadele edeceğiz. G.Saray maçını iple çekiyorum. Onlarla görülecek bir hesabımız var. Her şeyin bir sırası var. G.Saray’ın da sırası gelecek."

Kaynak

"İki maçı da 11’e 10 bitirdik. Hakemler bizi rakiplerimize kurban ettiler. Unutmasınlar, bunun bir de rövanşı var"

2.MaçLarıda aLamassak Ne Cevap Verecek Yönetim Çok Merak Ediyorum :saskin

bakalım konuşmak için daha erken ikinci yarı performansımıza bakmak lazım.

yaww holosko zoruna gitmiş adamın yazık...

Zoruna gide tabi ki ligin sonu başından belliyse o kadar çırpınıpda yine masada kazanılıyosa futbol bu herkesin zoruna gider. Sadece bu iki maça değil geneline bakın hatta geçen sezon ki gs ve fb maçlarımıza bakın hakem hatalarını iyi kazıyın kafanıza da holoskonun zoruna giden şeyi iyi idrak edin.

bu maçları ilk yarı yöneten satılmış hakemler 2.yarıda efendilerinin istediği gibi maçlarını yönetecekler yani maçın inönüde yada başka yerde olmasının önemi yok holoskonun görüştüğü yöneticiler madem 2. yarı maçları hakkında bir şey yapabileceklerini zannediyolar ilk yarı neden elleri kolları bağlı oturdular???
bu konu aynı başkanımızın masaya attığı yumruklara benzedi hiç bi şey çıkmaz..
benim ikinci yarı hakem ve federasyon tahminim artık şampiyonlar ligide var bu yüzden şerefli ikincilikleri bile rüyamızda görürüz

bu arada fenerli ve gsaraylılar kısa bir aradan sonra sırf mesaj yazmış olmak için yine bizim bölüme dadanmışlar hayırlı olsun

"İki maçı da 11’e 10 bitirdik. Hakemler bizi rakiplerimize kurban ettiler. Unutmasınlar, bunun bir de rövanşı var"

2.MaçLarıda aLamassak Ne Cevap Verecek Yönetim Çok Merak Ediyorum :saskin

Eskiden fenerlilerin yaptğı bi olay vardı, derbi kaybederlerse Nihat Özdemir veya bazen Aziz Yıldırım çıkar gündem değiştirmek için ona buna çamur atar bişeyler yapardı. Ha bizimkilerin bugün izlediği yöntem de aynen bu.. Yine bunu yapacaklardır yenilirsek.. Allah yenildiğimizi göstermesin inşallah..

adam haklı bu sene aslında takım cok iyi oynuyo,yorulmuyo.ama bi şekilde önümüzü kesiyolar.bu sene bjk nin sadece ankaraspor macında kötü oynadıgını söyleyebilirim...

Geri