İmkanınız Olsa Hangi Ülkeyi ve Şehiri gezmek isterdiniz ?

italya yı tavsıye ederım.
imkan degılde zmn olsa nerelere gidcess
hmm mesela çin i görmek isterim

Belcıka - Antwerp , BrukseL ve HoLLanda - Amsterdam =)

ben çin honkong a gitmek isterdim. birde las vegas a kumar oynamak için değil haa çok ışıklı bir yerde o yüzden

Okyanusya'daki ülkeleri gezmek isterdim...özellikle de Fiji'yi... yeryüzündeki cenneti...

Ben İngiltere Londra,İtalya Roma bide şu 8 yıldızlı otelini,gümrüksüz uluslararası alışveriz merkezini,büyük camisini ve Burj Dubai'sini(uzunluğu 800 metreden fazla olan Dünya'nın en uzun binası) görmek için Dubai ye gitmek isterdim.

Bu arada Skooks'un gitmek istediği yere baktım googledan,hakikatten mükemmel...
fiji7main.jpg

maldivler_adalari_7.jpg

fijiTropicalRetreat.jpg

tabi ki de brezilya özelliklede rio de janerio...

Türkiye ... !!! Yaşamak.... Gezmek .... Ölmek .... İsterim ...

Avustralya Ayers Rock, Mercan REsifleri Bi şelale vardı ordaç sonra Sydney opera binası felan..... Bildiiğin kaya renk değiştiriyo. Çin Seddini de gezmek isterdim esasen ama 2500 km mübarek. Ömrüm biter valla:(

Almanya da da şarışınları gzmek isterdim:p

öncelikle arabistanı, imkanım olsa taşı taş üzerinde bırakmam arapların kellesini gövdesi üzerine bırakmam düşmanımı bile affedebilirim ama benim milletimi arkadan vuran kaleşleri affetmem için kellesini koparmam lazım sonra şu iran ve israili darmadağın ederdim kudüsüde isralin kafasında parçalardım.daha sonra şu ermeni ve rumlara haddini bildirirdim.

ben şahsen atom bombası düşünüyodum oraya ya neyse benden hızlı çıktın:p Ama Roma da ki o Arena (adını unuttum bak) 10 numara ayrıca Mısır Piramitler

hocam roterdam a gitmeyin derim bir b*k a benzemiyor...paris b*k kokuyor oraya da gitmeyin

st.petersburg a gidin

italya yı gezdim. şimdi sırada hong kong ve st. petersburg var.

Geri