İmdatttt

purple_cat

New member
Reaction score
0
--------------------------------------------------------------------------------

ne oldu bilmiorum ama pc açıldıktan sonra masaüstündeki herşey kayboluyor, kalan sadece wallpaper o derece yani. bende görev yöneticisinden işlemleri yapmaya çalışıorum o da tam bi eziyet.çünkü açtığım 2 ekran warsa her kapattığımı açmam için yeniden görev yön. çalıştırmam gerekio.iğrenç bi durumdayım.xp kullanıorum lütfen acele yardım edin.NAPICAM BEN

var aynı sorun bendede vardı bu sorun .dll uzantılı bır dosyanın sılınmesı yuzunden oluyormus sanırım xp cdsını normal olarark kuracaksın o zaman butun hersey yerınde kalıyor sılınmıyor ve xp bozuk olan dosyayı kendılıgınden onarıyorr bır nevi kurtalma ıslemı gıbı bırsey
bu arada hangı antıvurısı kullanıyorsun

xp yi üzerine tekrar kur

YADA

format c:

en kesin çözüm

onlay' Alıntı:
var aynı sorun bendede vardı bu sorun .dll uzantılı bır dosyanın sılınmesı yuzunden oluyormus sanırım xp cdsını normal olarark kuracaksın o zaman butun hersey yerınde kalıyor sılınmıyor ve xp bozuk olan dosyayı kendılıgınden onarıyorr bır nevi kurtalma ıslemı gıbı bırsey
bu arada hangı antıvurısı kullanıyorsun

avast kullanıorum.cd den xp yi yeniden yükleme daha ii bir fikir gibi geldi bana tek sorun cd olmaması.biyerlerden bulmaya çalışıcam artık:S

Geri