İmdaaaaaat Hd yedekleyemiyorum:(

CINZANO

New member
Reaction score
0
yeni pc aldım sata hd var....herşeyi kuruyorum yedek alıcam,forumları okudum norton 9.0 ve ust version die geçiyor (eski makinada kullanıyordum memnundum) ama ghostu kuruyorum makina kapanıyor MAVİ EKRAN çıkıyor restart yapıyor sürekli....ben nasıl yedek alıcam ACİL ......formatlamaktan bıktım ya

Arkadasım Benim Ömrüm İnternet Cafelerde Gecti Norton Ghost un Bütün Serisi Asus - Gigabayte Anakartlarda Sata Harddisklere Ghost Alırken Problem Veriyoo Ama Anakartın MSI Olsun Hiç Problemsiz Ghost Alabiliyosun Benim Sana Tavsiye Edebilecek Olduğum İmage Programı '' Acronis True İmage 9 ) Versiyonu Daha Önce 8 Kullanıyodum Oda Sorun Cıkarttı Ama ) Versiyonu Hiç Problemsiz 1 Yıldır Kullanıyorum Hiç Bir Sorun Yok Ve Norton Ghosttan Da Daha Hızlı Ghost Alıyo Bence Dene

Acronis True Image 9

Arkadasım Benim Ömrüm İnternet Cafelerde Gecti Norton Ghost un Bütün Serisi Asus - Gigabayte Anakartlarda Sata Harddisklere Ghost Alırken Problem Veriyoo Ama Anakartın MSI Olsun Hiç Problemsiz Ghost Alabiliyosun Benim Sana Tavsiye Edebilecek Olduğum İmage Programı '' Acronis True İmage 9 ) Versiyonu Daha Önce 8 Kullanıyodum Oda Sorun Cıkarttı Ama ) Versiyonu Hiç Problemsiz 1 Yıldır Kullanıyorum Hiç Bir Sorun Yok Ve Norton Ghosttan Da Daha Hızlı Ghost Alıyo Bence Dene

Acronis True Image 9

evet bu programı bende kullanıyorum çok güzel ghosttan daha iyi bence de

Geri