İlkRehber Magazin (Mayhoş&Dr.Mud)

Mayhoş

mayhoş
Reaction score
0

OTLUPENİR

95313_0.jpg

İlkrehber olan sevdasıyla tanınan otlupeynir kendisini foruma kaptırıp saatler boyunca ufosunun altında oturunca olanlar oldu.Hava çok soğuktu üşüdüm forumdan kopamadım ufoyu açtım saatler nasıl geçti anlamadım..Tuvalete gidince gözüme aynadaki yansımam çarptı ve sonuç olarak beni bu hale getiren ufo yüzünden şirkete tazminat davası açacağım..
Uyarı talimatı koymaları gerekiyordu İlkRehber başında ufo açılmaz diye sanırım yüklü bir meblağ kazandıracak bana İlkRehber :p

ÇAKIR
71361349.jpg

ßir süredir işsiz gezen Çakır yediği ıslak hamburgeri çok sevince ben sevdivsem herkes sever ahanda bana iş kapısı kendi işimi kuracağım diye düşünüp uzun çabalardan sonra çok güzel bir dükkan açmış.Epeyce masrafa giren Çakır bir de ustaya paramı verecem ben yaparım hamburger yapmakta ne var ki en güzelini yaparım diyerek kolları sıvamış..Ama keşke ıslak hamburger nasıl yapılır diye tarif alsaydın yahu :)

EFTALYA
dantel-araba.jpg

Şu sıralar pek ortada görünmeyen Eftalya aldığımız duyumlara göre harıl harıl çeyiz hazırlıyormuş.Ve çeyizinin en özel parçasını görücüye çıkarmış bile :)

LUCİAN
mavi-gozlu-guzel-gothic-kadin-siyah-sacli-Gothic-Jess-piercing.jpg

Son günlerin göze çarpan stil ikonu lucian 2011 yaz modasını açıkladı..Stil ikonuna göre bu yaz beyazten mavi göz siyah saç ve 85 kg çok revacta :p

LSD

Marka sevdası yüzünden zor günler geçiren Lsd Kendi markası olmadan giyinemiyor.Markasız elbise giyemeyen Lsd 15 senedir markalı eşya alamıyor ve 5 yıldır aynı elbiseleri giyiyor.

Komşuları elbiselerinin eskidiğini artık atması için baskı yapsa da Lsd kabul etmiyor ve ısrarla yırtık markalı elbiselerini giymeye devam ediyor. Öyleki daha fazla yırtılır diye çorabını bile yıkamıyor. Montunun sırtında ise soba borusu genişliğinde delik var.
14993384169461323294104.jpg

Konuyla ilgili olarak Lsd: “Sıkıntı Yok ! ÖnemLi Olan Marka dedi ve kendi Markasını açtığını ekleyerek bizi alışverişe davet etti..
Hepimiz Marka'lıyız :p

MR:ALİ
Komik%20Resim%20(13).jpg

Kederin İçinden isimli parfüm firmasının sahibi mr.aLi çıkardığı en son ürünle ortalığı kasıp kavuruyor. Kozmetik marketlerine mal yetiştiremeyen bu kadar ilgi çekeceğini beklemediklerini söyleyen mr.aLi Parfüm sıkıldıktan sonra parfümü kullanan kişinin beyin görme merkezini etkileyen kimyasallar, bakılan kişinin normalden daha zayıf görünmesine yol açıyor. Özellikle ev hanımlarının tercih ettiği parfüm raflarda bulunamayınca karaborsaya düştü. Özellikle taklit ürünlerde ortaya çıkabilecek hasarlardan sorumlu olmadıklarını belirten mr.aLi tüketicilerin dikkatli olmalarını ve hologramsız ürünleri satın almamalarını istediler. Zayıflama ürünü üreten firmalardan birçok tehdit aldığını belirten mr.aLi rekabetin güzel ancak çirkinleşmemesini istediğini vurguladı.

Mozole Mirach
okuduğu bölümsen sıkılan Mozole astrolojiye merak saldı ve bir gazetede işe başladı işte ilk gün ki yazısı :)
KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)
Bu hafta, "Allah sevdiği kulunu yanına erken alırmış" sözüne olan genel inanışın bir nebze olsun azalmasına neden olacaksınız...
BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)
Yönetici gezegeniniz Jüpiter, bu hafta yaşayacaklarınızı kesinlikle kişisel almamanızı ve olayların tamamen gezegenlerin rutin olarak birbirleriyle yaptıkları açılarla ilgili olduğunu size iletmemizi rica etti...
İKİZLER (22 Mayıs - 21 Haziran)
Evliliğinizin 20. yıldönümünde, uzun ve mutlu bir birliktelik için karşılıklı sevgi, saygı ve anlayış kadar Xanax, Prozac gibi ilaçların da ne kadar önemli olduğunu bir kez daha ispatlayacaksınız...
YENGEÇ (22 Haziran - 23 Temmuz)
Bu hafta çok talihsiz bir biçimde de olsa bebeklerin bıngıldaklarının ne kadar hassas olduğunu öğrenme fırsatını yakalayacaksınız...
ASLAN (24 Temmuz - 23 Ağustos)
Bir süredir içerisinde bulunduğunuz kimlik bunalımını, okuduğunuz kişisel gelişim kitapları ve katıldığınız seminerlere rağmen tam bir denyoya dönüşmeden atlatmanız, NLP camiasının gözlerini üzerinize çevirecek...
BAŞAK (24 Ağustos - 23 Eylül)
Neyse, tamam artık, daha fazla uzatmanın anlamı yok. Olmadıysa olmadı. Şimdi yapmanız gereken sakince yenilgiyi kabullenmek ve sizi satrançta yenen o 6 yaşındaki çocuk ile ailesinden yaptığınız sert çıkışlar için özür dilemek...
TERAZİ (24 Eylül - 23 Ekim)
Metropol hayatının hızlı ve tempolu yaşam tarzının sizi halktan kopardığını düşünerek kaygılanıyorsunuz. Ümraniye'de oturup Sultanbeyli'de çalışan bir insan olarak gerçekten çok lüzumsuz endişeleriniz var...
AKREP (24 Ekim - 22 Kasım)
Bu hafta yaratıcı katındaki yeni bir uygulamdan etkilenen ilk siz olacaksınız ve ne yazık ki "Allah dermansız dert vermezmiş" sözü tarihe karışacak...
YAY (23 Kasım - 22 Aralık)
İlk yakınlaşmalar her zaman heyecanlıdır ama biraz da fazladan yaratıcılık ister, özen ister. Unutmayın ki "Velisinin bir arkadaşıyım" numarasını ilk düşünen siz değilsiniz...
OĞLAK (23 Aralık - 20 Ocak)
Bu hafta yaşayacağınız bazı gelişmelerin ardından pek çok insanın sempatisini kazanacaksınız. Fail veya failler ise devletin en yüksek makamları tarafından şiddetle kınanacak ve onlarla kararlılıkla mücadele edilecek...
KOVA (21 Ocak - 19 Şubat)
Yıllardır özlemini taşıdığınız sık ve gür saçlara sonunda kavuşacaksınız. Dibindeki kanlı deri kalıntılarından kurtulmayı da başarırsanız aradaki farklı kimse anlayamaz...
BALIK (20 Şubat - 20 Mart)
Naif karakteriniz ve insanların fikirlerinden kolaylıkla etkilenen yapınız sayesinde, biz bu hafta da bu işten ekmek yemeye devam edeceğiz...

Lucian gothicliğin de sınırı var ama

kaderin içinden parfümünden alabilirmiyiz :p:) elinize sağlık çok harika yine

Sis varya sis ikinise 1 milyoncu tükanı açmak lasım :lol:
Hadee yas geliyo herkes benim havuza gelsin bakem yanında Islak Hamburger Hediye :durdurun
Aqua ÇaKıR serinliğin tek adresi :lol:

Astronomide ruhum daraLdı hakLısınız birazda burc yorumu yapaLım..(=

Emeğinize sağLık..

Geri