İlker Başbuğ'a inanılmaz suçlama

biosx

New member
Reaction score
0
44215.jpg

İlker Başbuğ'a inanılmaz suçlama

İsmet Berkan'ın madde madde sıraladığı yazısında öyle bir madde vardı ki, bugüne kadar kimse Org. Başbuğ hakkında böylesini yazamadı...

İsmet Berkan bugün Genelkurmay Başkanı Org. İlker Başbuğ'un son dönemdeki hamlelerini kritik etti. Yazıdaki her cümle çok ama çok sertti ve Başbuğ'un hamlelerini adım adım çözer nitelikteydi.
Ama yazısında öyle bir bölüm vardı ki.. Başbuğ'u adeta canevinden vurdu.
İşte o bölüm:
"- ‘Balyoz planı’ konusunda Genelkurmay Başkanı kamuoyuna açıkladığından fazlasını biliyor; çünkü bu plan hazırlandığında o Kara Kuvvetleri’nin Kurmay Başkanı olarak görev yapıyordu. Bu görevindeyken de ‘Balyoz’u hazırlayan 1. Ordu’nun birliklerinin türlü çeşitli bahanelerle (Irak savaşı en büyük bahaneydi ama tek bahane değildi) başka bölgelere kaydırılmasında emeği var Başbuğ’un. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz, bir başka güzel sözdür."

kaynak

doganlogo.jpg

İnternet baskısında yer alan tüm metin, resim ve benzeri içeriğin hakları Doğan Gazetecilik A.Ş'ye aittir.
Hiçbir şekilde basılı ya da elektronik bir ortamda (CD, Internet vs.) kaynak gösterilse bile izin alınmadan kullanılamaz.
yasal uyarı gereği yazının tamamını paylaşamadım isteyen arkadaşlar aşağıdaki linki tıklayarak okuyabilirler :goz:
Berkan'ın yazısının tamamını okumak için tıklayın

Ülkemizde herşey yasal :)
Konunun böyle olması gerekirdi. Teşekkürler !

Geri