İlk sitenizi hackleyin ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TURK_CODER

Banned
Reaction score
0
Perm açığı olan bir sitede amatör arkadaşlar için bir açık linki oluşturdum bu linkle tıkladıgınızda C99Shell v. 1.0 pre-release build #12 shell i çıkacak önünüze bu link ile shell tecrübenizi yaşayabilirsiniz . . .​

----

OnceLikLe bu acikLamayi herkeze yapmam bunu beLiteyim..
Perm Acigi demissin. Perm = Permission'un kisaltiLmisidir.. oyle bir acik ismi yoktur ;)
once icine shell attin link verdin artisLik oLsun diye, uyardim o shell 2 gunden fazla kaLmaz dedim kapattim konunu.
Simdi farkLi bir sekilde Link vererek tekrar sheLL caListirmissin.. Peki hayatinda ilk kez shell goren birisi nasil kuLLanicak bunu?

Adam gibi dokuman yap kaLici oLsun! Sacmalamaya Luzum yok..

// Partizan

biraz daha acıkLayıcı oL, herkes istifade etsin bu payLaşımdan . eğer istifade ediLmeye yöneLik 1 payLaşımsa tabi.

bişey anlaymadım
yosam reklammı bu

Arkadaşlar ben siz site hackleyin diye birşeyler yapmaya çalışıyorum shell atdım servere shell i sildiler reklam olmasın diye bu defada linki gizledim fakat şimdi serverde değil shell url ile başka hostdaki shell i çalıştırıyor bunu anlamamakta birşey yok he shell / Fso nedir diyorsanız . . .

BUYRUN UFAK BİR FSO DÖKÜMANI:

fso upload’i en acik bi bicimde tekrar ele almaktayiz...O kadar acik bi bicimde anlatacagizki artik kimsenin kafasinda soru i$aretleri kalmayacak...Ve kim§e bize §oru §orma geregi duymayacak...:

Bu gune kadar cogu sitede FSO hakkinda cok sey yazildi konusuldu...Burada ornekleriyle ve en basit mantigiyla konuyu ele alacagiz...Simdi file system objekt dedigimiz nesneyi php destekli herhangi bir hosta upload ettigimizde root erisimi kazaniyoruz...Bu dosyayi upload etmek icin googlede upload_form.htm diye aratiyoruz...karsimiza cikan sitelerden birer birer upload ederek deniyoruz...ornek : googlede arattigimizda karsimiza http://www.sullacresta.it/public/form_upload_0.htm
diye bir site cikti ve buna FSO yu upload ettik ( Cyberspy5’i upload edebilirsiniz ) ve soyle bir sonuc aldik http://www.sullacresta.it/public/Cyberspy5.asp Bundan sonra bu sitede ve tum hostlarda permissionlar aciksa index atabilirsiniz demektir...Genelde Cyberspy"in upload edildigi dizinde permissinonlar cok yuksek ihtimalle aciktir...Yani Cyberspy5’in uplaod edildigi dizine rahatlikla index atabilirsiniz...index atmak icin en alttaki dosyalarda index.html/htm/asp yada default.html/htm/asp dizini bulunur...Bunun yanina gelerek duzenle diyoruz ve kendi kodlarimizi yazip save diyoruz...Hepsi bu kadar...

NOT : Ornek siteye index atmayiniz...Bu dokuman egitim amaclidir...Index atmayinizki diger arkada$larimizda ogrenebilsinler

Bu Arada Birşey Anlamadim Diyerek Açiklayici Ol Diyerek Saman Altindan Index Atan Arkadaşlarda Vaar Shell E Girince Bunuda Görebilirsiniz Guestbook Dizini Içerisi Index Kayniyor :(

SÖZÜM MECLİSTEN DIŞARI "Nankör Olmayin ;)"

aferim shell atmısında bana göre artistlik yapıon milleti beleşe alıstırıon o shell orda tamada önemli olan kullanılması onları çete videoya izleyek böle konularda açma lütfen yöntemi söle yeterli bence

video yakında geliyor dostum merak etme ;) şu açıkla biraz masterface yapimde :D sonra video çekicem en ayrıntılı bir şekilde ;)

heheh /var/mail :) yap yap :) uselib elflbl elf109 w00t pwn exploitlerini denbe root olursun sonra rootkit kurarsın servere root olduktan sonra :) istediğin zaman girer çıkarasın istediğin siteyide hacklersin :) local root viodeusnda yakında geliyor :)

böle konuşarak insanlara bilgimi aktarmaya çalışıyosun yoksa ben bu işi biliyom
hackerlık benden sorulur die artislikmi yapıyosun .birazdaha açıklayıcı ol

Konu KitLidir.. Uyari iLk Mesajtadir..!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri