İlk God of War IV görüntüsü gün yüzüne çıktı mı? [Haber]

W.PiTToN

W.C.ConsuAllen
Reaction score
0
GOW-4-475x233.jpg

Sony Santa Monica Studios’u iş başındayken gösteren bir video yayınladı. Videoda stüdyo çalışanlarının ne işlerle ilgilendiği, stüdyoda işlerin nasıl yürüdüğünü görüyoruz, ancak asıl önemli olan monitorlerin birinden yansıyan Kratos görüntüsü. Şayet God of War III’ü oynadıysanız ekrandaki görüntünün oyunda olmadığının farkına varacaksınızdır, en azıyla ben böyle bir sahne hatırlamıyorum.
Bu görüntü elbette başka kişilerin de dikkatini çekmiş ve bir fan Sony’e bu görüntünün yeni God of War oyununa ait olup olmadığını sormuş. Soruya cevap veren Kevin Furuichi ise bu görüntünün God of War III’teki eski bir görüntü olduğunu söylemiş. Ancak üçüncü oyunda böyle bir kare olmadığını göz önünde bulundurursak, yapımcıların üçüncü oyunda kullanılmayan sahnelerden yararlandıklarını ve bu karenin dördüncü oyunda karşımıza çıkabileceğini söyleyebiliriz.

PSP deki god of war oyunlarını PS3 e uyarlıyorlardı belkide onun görüntüsüdür ama birde şu gerçek var god of war 3 oyunu serinin sonu demişlerdi ama şu sloganı kullanmışlardı sonun başlangıcı bu yüzden serinin bitmiyeceğini tahmin ediyorum ve şöyle bir düşününce bilyon tane tanrı var yunan mitolojisinde ve bence 4. oyun çıkarsa morpheus la karşılacağız kabusların tanrısıdır kendileri ; )

DİPNOT: PSP deki oyunların PS3 uyarlanan collectorsun adı Origins Collection

Geri