İlk GÖrÜŞte AŞk???

NE YAPARDIN

• Kullanılan toplam oy
    63

ismailaga

New member
Reaction score
0
Okulda Kantİnde Oturuyorsunuz Ya Da Bİ Cafede Falan Sakİn Sakİn Çayinizi İÇerken Bİ Yandan Da Etrafi Kesİyorsunuz Aha O Da NE İŞte Hayallerİndekİ Kiz Onu GÖrdÜn Ne Yaparsin?

Gider yanına tavlamak ıcın saklabanlık yaparım heralde (ama hayllerımın kızıysa ) =)

beklemek hata olur hemen olaya girerim

Sevme İhtimaLinin 0 oLduğu Kişiden ilan-ı aşk duymak bir insan İçin en zor zamanLardan Biridir.
Ne diyeceğinizi biLemessiniz.Bazen saçmaLarsınız ki benimde başıma geLdi oraan biLiyorum !
Eğer onunda bende hoşLandığını anLarsam adım adım giderim.Kızın dudağına yapışırsanız sizede çok farkLı şeyLer yapışabiLir =)

fi tarihinde başıma geldi. bir hafta sonra kızın karşısına çıkıp kekeleye kekeleye ben sana aşığım diyebilidim. o da tam ruhsuzmuş arkadaş eee dedi ben devamını getiremeyince söyleyeceklerin bundan mı ibaret dedi. ben ancak kıpkırmızı bir yüzle tastik ifade ettim. öyleyse dedi teklifini kabul etmiyorum. işin komedi noktası da bu. ben teklif edemeden beni reddetti. ne günlerdi be sene 2001 ecevite yazarkasa fırlatılmasından birkaç hafta önceydi

ya ben ilk görüşte aşık olan bi adamım 6 yıldır çıkıyoruz. hatta istettim nasipse bu yaz da düğün var:durdurun

Baştan aşaı dooooooorrrruuuuu izlerım fızık yapısına sımasına hayalımdekı kız sa sole 30 dk falan keserım bakdım kız kesdıımı analdı gıder yanına oturrum kızdan 200 w elektrık almaya calısırım o kadarını alırsam 220 w almaya çalısır sonra çarğılırım sonra dudaklarına yapısırım.....

Geri