İlk dersimiz Tayyip’i okumak

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

Okula yeni başlayan minikler ilk önce Ata’yla tanışırlardı. Ama dün karşılarında ilk önce Başbakan Erdoğan’ı gördüler.

“60 aylık çocuk okula gider mi, gitmez mi” tartışmalarıyla girilen yeni eğitim-öğretim yılında, dün ilk ders zili 60-72 aylıklar için çaldı. 30 bine yakın minik, yanında anne ve babasıyla birlikte okul yolunu tuttu.

ÇOCUK PARKI GİBİ
Okullar çocuk parkına döndü. Bazı minikler gözyaşları içinde ailesinden ayrılmak istemedi. Kimi “Ben okula gitmem” diye bağırdı, kimi “Evimi özledim. Seneye gelelim” diye ağladı. Veliler sınıflara girdi.

RESİMLİ MEKTUP
Ama çocuklar en büyük şoku, sıralarına oturduklarında yaşadı. Çünkü karşılarında, Erdoğan’ın kocaman resmini koydurttuğu mektubu vardı. Okuma-yazma bilmeyen çocuklar, fotoğraftakini Atatürk zannetti.

KAYNAK VE GÖRÜNTÜLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

60-66 yaş beyin yıkamak için daha kolay bir grup burada öğretmenlerimize çok iş düşüyor bunu engelleyebilecek bir grup varsa oda öğretmenlerdir ama o bile çok düşük bir ihtimal

"abartacak bişi yok 4+4+4'ün mimarı olarak mini mini birlere başarılar dilemek amacıyla yapılmış bir jest sadece" diyecek bademler birazdan :)

Geri