İlk defa Erman Toroğlunu tuttum...İşte sebebi...

Deff

New member
Erman Toroğlu coştu...Ve bu sefer haklıda bence...

"....Atatürk bunu yıllarca söylemiş...Adamın o gün söyledikleri bugün olduğu gibi çıkıyor ya!! Müneccim miydi Atatürk ! Yoo, karaktersizleri biliyordu bu kadar basit...! Şerefsizleri iyi tanıyordu !!"

Erman Toroğlu hiç söylenmeyenleri söyledi. Bize her bir kelimesinin altına imza atmak kaldı... (Videolar altta)

"AB onu istiycek; AB bir de krem istesin kremle gelsin; fazla acıtmasınlar; bir de onu verelim rahatlayalım"

"Ordaki o çocukların anneleri, babaları... O herif ne yapıyor dağda. 2 gün önce halde limon satan çocuk ne anlar silahtan"

"Özel harekat timini kaldırdılar, işlerine gelmedi; Neden?"

"Ne kısa vadede bir bok var ne uzun vadede..."

"Karşıdaki düşmandan korkmuyorum, benim için tehlikeli arkamdaki adam; Arkadan vuruluyorum ben ya!!!!"

"askerimle oynamaya kalktı, savcılara yazı yazdırdı, siyasete sokmaya kalktın abi askeri !!!! "



http://www.youtube.com/watch?v=vZ7N23HeIsk


"Askerlik ölme öldürme sanatıdır; öldürülüyoruz. İşin enteresan tarafı onlar saldırıyor ya; bana saldırıyor onlar. Amerika yardım edecek; Fransa yardım edecek sen daha hala icazet alacaksın!!!"

"Asker askerliğini unuttu abi, benim basınımda adamları var, onların kalemşörleri var; askeri küçük düşüren yazılar yazıyorlar, hakaret eden şeyler yazıyorlar; inanılmaz işler. Bakın bakalım 7 göbeklerine kimler çıkar o şerefsizlerin!!!"

"Benim polisime silah sıkılıyor, askerime silah sıkılıyor; ama ben polis, asker olarak sıktığım zaman bana soruşturma açılıyor..."

"Bir gün kapılarınıza gelip hesap soracaklar. Ne demek demokrat ya!! Askerlik ölme, öldürme sanatıdır."


http://www.youtube.com/watch?v=RZKuQq10o3g
 

NeCcko

Altın Üye
2 videoyu da izledim sonuna kadar, gerçekten en kral köşe yazarlarını aslan kesilenlere ders verircesine bir konuşma yapmış, helal olsun erman toroğluna...
 

sedapinar

New member
Erman Toroğlu coştu...Ve bu sefer haklıda bence...

"Benim polisime silah sıkılıyor, askerime silah sıkılıyor; ama ben polis, asker olarak sıktığım zaman bana soruşturma açılıyor..."


http://www.youtube.com/watch?v=RZKuQq10o3g


Çok doğru bir tespit.Terörle mücadelede jandarma ve polisin yetkileri uyum yasalarıyla azaltılmış, teröristi takip eden polisin o anda operasyon yapması için “savcıdan izin gerekir” hale gelmiştir. İnsiyatif kullanan asker ve polis hakkında, pkklı avukatlar suç duyurularında bulunmakta, içişlerinin bazı yetkilileri de bunu fırsat bilerek davaları kabul edip cezalar yağdırmaktadır. Terfisi duran, meslekten atılan veya diğer şekillerde cezalandırılan güvenlik kuvvetleri moralman çökmektedir.


Çok teşekkürler...
 

XareoN

New member
Hll olsun.. Adam doğruları söylüyor. Gerek Avrupa birliliği konusunda gerekse akrelik konusunda. Adamın görevi spor yazarlığı yorumculuğu. Asıl görevi olan yazarlar bu söylenenlerin yarısını söyleyebilsinler onada razıyım.
 

duplicator

New member
hep siyaseti suçlamış bu gün olan bi şey değil bu arkadaşlar cumhuriyetin kuruluşundan bu yana kurulan setup'ın parçaları bunları ama diğer konularda çok doğru sölemiş...
 

araghorn-g

Pentaxian
hep böyle cesur çıkışları olmuştur erman toroğlunun. katılıyorum bütün görüşlerine... bütün köşe yazarlarının söyleyemediğini söyleyebilmiş ya helal olsun adama...
 

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ

ےσℓđ
spor yazarı oldu diye konuşmayacak değil ya :)
çoğumuzun bildiği şeyleri sinirle ve de açıkça söylemiş
anlamak istemeyenler bir de Erman Hoca'dan dinlesinler bakalım
 

Deff

New member
Üzerine düşeni spor adamları bile yapmaya başlamışken, abd mandası hükümetin hala neyi beklediğini anlamak güç...adam açıkça akp ye çatmış daha ne desin...Askerimiz bir bir şehit oluyor, hükümet şehit haberlerini yasaklıyor ve şehidimin arkasından yas tutmama, göz yaşı dökmeme bile izin vermiyor...pkk vurdukça hükümet olanları örtbas etmeye çalışıyor...Birgün kabadayı kabadayı konuşan tayyip ertesi gün fıssssss diye iniveriyor, alttan almaya başlıyor...Sanki suçlu bizmişiz gibi...İsrail tek bir askeri kaçırıldı diye Lübanını yerlebir etti..Bizim 8 askerimiz esir hükümetten hala tık yok...her gün milleti oyalayan açıklamalar...yeter artık..insaf be...
 

1001Design

330i ///M3 Design
helal olsun
helal olsun
helal olsun baska birsey demiyorum
 

mussslu

New member
DoĞru SÖylenİ Dokuz KÖyden Kovarlar Derler .
Helal Olsun Erman Abİye :
Umarim KÖyden Ses Çikmaz
 

flogin

New member
çetin arkadaşım yazıları okurken dikkatimi çekti.nerden yazdığına bakarken birden şimşekler çaktı.Binbaşı Murat Özyalçın benim istanbul tuzlada bölük komutanımdı.12 sene önce.tam bir askerdi.şehit haberini duyunca çok üzüldüm allah ondan ve onun gibi insanlardan razı oldun.onun gibilerder sayesinde buralarda yaşayabiliyoruz
 

.:beNNy:.

New member
wAy AnAsını yAAw heLAL oLsun AdAmA çok tAkdir etmem geneLde söyLedikLerini AmA doğru şeyLer söyLemiş bu sefer...!
 

HTML

Üst