İlk Aşkınız Kimdi yada Unutamadığınız Bir İnsanın İsmini Paylaşırmısınız...

x_secret_x

New member
Reaction score
0
Şu an bir birliktelik içinde olan, belki de evli olan arkadaşlar olabilir.
Tek amacım kimsenin anılarını yada yaralarını deşmeden unutulamayanları hatırlamak yada anmak
Siz nasıl nitelendirirseniz artık...

O güzel günlerin hatırına hadi gelin isimleri yazalım ve isterseniz birde yanına cümle ekleyelim.
İsteyen ismini yazmadan kalbinden geçenleri yazsın...

Melda, Evlendiğin gün seni hayatımdan çıkardım, herşeyinle sildim seni
Gel görki içimde bir yerlerde hep yaşıyosun ve ölene kadar da seni unutmayacağım.
Sen bu satırları okuyamıyorsun ama benim olmasan da mutlu olman tek dileğim
Güzel günlerin hatırına...

x_secret_x

evet benimde vardı ah nerden deştin yaramızı şimdi ::(::::(:(

bende oda evli eşimle mutluyum ama unutamadığım tek insan

hale :(:(

ilk Askimin ismi kemal'di =) komsumdu , ana okuluna gidiyordum pencereden ona baktigimi, ona el salladigimi hatirliyorum =)

yapma bunu yha :(:(:(:( onu hala çok seviyorum...[anılarım bende saklı]

SiNeM ....................................

aslaa..ilk sevdigimin(sevdigimin ismini) ismini kimseyle paylasmam.

ilk ve son sevdiğim ne olursa olsun sonuna kadar unutmayacağım onsuz olmaz acı versede asla hiçbire zmanda kimseyle paylaşamam:(:(:(:(

İlk aşkımın adı özlem di
ilkokuldan liseye kadar onu sevdim,
şimdi nerelerde hiç bilmiyorum

offfffffff nuran seni halen deli gibi seviyorym
oda evli bende :((

ILk askım Hala son askım oLarak duruyor . =)

walla ilk askım ilk okuldaydı cok uzun yıllar görmemiştik birbirimizi tabi haliyle unutmuştum bile ama bu facebok sayesinde orda buldu beni bir süre sohbet ettikten sonra zman bende bişeyleri silmişti fakat onda silinmemiş seyler vardı ve su anda ilişkimiz kaldığı yerden devam ediyo.yalnız bir sorun var hemde cok büyük bir sorun ben onu sevmiyorum aklım hala baskasında hani arkadaslar ılık bir yaz yağmuru gibi düser ya haziranın ortasında yüreğinin üstüne bende o yaz YAĞMURUNU ne yazıkki unutamadım.şu anda onunda bir ilişkisi var ve mutlu arada sırada yolda rastlıyorum gözlerimin içine baktıkça ürperiyorum,anlıyorumki ikimizinde birbirimize söyliyemediği cok sey var ama bu hiç birseyi değiştirmiyor...YAĞMUR SENİ SEVİYRUM DİYEMİCEM CÜNKÜ BU YÜREK HALA SENİNDE BANA GERİ VERMYİ UNUTTUN ONU HER NEREYE ATTIYSAN BUL Bİ SOR BAKALIM YANITINI Bİ SOR BAKALIM O KARANLIK KÖSEDE BİR BASINA KALSA BİLE SANA OLAN ASKINI CVBI ANCA ONDA BULURSUN...oooofff ooooffff kusura bakmayın arkadaslar bir sürü sey yazdım ama hoş görünüze inanıyorum içimi dökerek rahatlamaya calışıyorum....

Geri