İlişkideki Beyin Eksikliği

Madness

Banned
Reaction score
0
Dişi kişi: Ayyyyyyyyy aşkoooooooommm bebek mi istionn ay yerim ben seniii

Er kişi: Ben tam olarak onu...

Dişi kişi: Biiir seaaann birrr beaaannn biir dee beyybiii ohh beyybiii yaşasıaannnn anne olucaaağmm

Er kişi: Eksik bişi derken öle demek istemedim ben

Dişi kişi: Evet aşkoomm ben de daa hazır diilimm önce bi köpek alalımm test edelimmm gece kalkıp karın doyurabilioz muu ne biliimm mızıldanıncaa bütün programlarımızı change ediipp dışarı çıkabilioz muu falan yanee

Er kişi: İmgesu ben tam olarak demek istiyorum ki... Ben bu ilişkide aradığımı bulamadım

Dişi kişi: Aaaaa o ne demek aşkooommm yoksa yoksa ben artık güzel diil miyiimmm diplerim mi gelmişş yeni lenslerimi mi beğenmedin ama haklısınn bi ayda ben çöktüm birazz bi de kendime bakmıom artıkk eskisi gibi diiğğmii artık alan aldı dierektenn

Er kişi: Daha nasıl kendine bakacaksın kızım ya her gün kuaför her gün spor salonu her gün yoga

Dişi kişi: Ama öyle deme aşkoommm bakımlı kadın şeysi buu yeni traanndd

Er kişi: Yani bunu söylüyorum ya ben de, her şeyi moda diye yapan bir insanla birlikte olmak, oturup konuşamamak sıkıcıymış seninle konuşacak ortak bir konumuz bile yok bizim

Dişi kişi: İğrançsınn artıı hayvansınn aşkoommmm bi saattir nağğpıyoruz biz burdaağğ

Er kişi: Bu konuşmak diil ilişkimizi gözden geçiriyoruz

Dişi kişi: Bence dee gözden geçirsek iyi olurr

Er kişi: Sen de farkındasın yani bir şeylerin eksik olduğunu

Dişi kişi: Evet ama senden bekliodum aşkoommm ne zaman gelicekler diyim babişee

Er kişi: Kim... Nereye... Babanla ne alakası var bunun

Dişi kişi: Ayy aşkım yanee sen demiyomusunn artık bölee sıkıcı oluoo cafelerdee publardaa evlenelim diee

Er kişi: Oha.. Demedim ben öyle bişi uydurma

Dişi kişi: Dedinn ben duydummm

Er kişi: Öyle demedim

Dişi kişi: Ne dedin pekiğğ

Er kişi: Ayrılalım dedim

Dişi kişi: Ağğğğ hayvaannnsınnn aşkoomm insanın yüzüne höykürülmez bu bölee ne kadar adisiinnn

Er kişi: Anlatmaya çalıştım ama..

Dişi kişi: İnsan dokunaklı bi sms atarr, ağlayan pandalı bii mms gönderirr böle ayrılınır mııı hayyyvaannn

Er kişi: Bilemedim ben affet

Dişi kişi: Affeet haaaaaa affettmemmm kapındaa köleyiimmm desenn inanırmığyımmm artıııı kalbinii mi kırdım afedersin yağniii

Er kişi: Neyse.. Bu ilişki burda bitti

Dişi kişi: Bitebilemez.. Ben Çağla Şıkel Pınar Altuğ felan diilimm tımam mıığğ öle gez dolaş sonra paçavra şeysi iştee kal geldi konuşamıyorumm

Er kişi: Ne.. Nasıl yani... Terk ediyorum kızım seni tamam mı

Dişi kişi: Diil.. Tamam felan diil tamam mıı sen beni terk edemezsiinn ben seni terk ettimmm al yüzüğünüü

Er kişi: Ne yüzüğü be ben sana yüzük falan almadım

Dişi kişi: Benim zaten oo akmerkezden almıştım

Er kişi: Eee niye kafama atıyosun şimdi yüzüğün konuyla ne alakası var al yüzüğünü

Dişi kişi: Noolduuğğ pişman oldun diğmiii.. Ama olmaazz tükürdüğümü yalamam bennn terk ediom seniii... Ama sen yine de akşama ağlayan pandalı bi mms gönderr adam gibi olsuun ayrılığımızzz

İmgesu sende emo musun tiki misin nesin be kızım kimsin sen : ) ?? güzeldi tşk ..

İnsan dokunaklı bi sms atarr, ağlayan pandalı bii mms gönderirr böle ayrılınır mııı hayyyvaannn..

___________________________________________________________________________________

Yok ßöyLe ßişey Ya.. :hhmanD

Emegine SagLık Abi.. (=

ağlayan pandalı bii mms gönderirr ...

Yemin ediyorum bunu bi kız benim arkadaşa gözümün önünde söyledi:gulumseCocuk::gulumseCocuk:

Hakan Abi çok iyi tesbit etmişsin ... Tebrikler:victory

hay ben böle ilişkinin '^+^%+%% :d

Bu İmgesular çoğalmaya başladı. Sonumuz pek hayır değil.

Geri