İlhan İrem Ocak 2006'da

TurkDj

New member
İlhan İrem, inziva hayatından çıkıp, hayranlarının yıllardır beklediği albüm için stüdyoya girdi. Projenin mimarı olan TMC Müzik'in sahibi Mustafa Karahan, İrem'in yeni albümünün 2006'nın ocak ayında yayımlanacağını söylüyor. Yıllardır Rumeli Hisarı'ndaki evinde inziva hayatı yaşayan ve ortalıkta görünmeyen İlhan İrem, nihayet evinden çıkmaya ve yeni bir albüm yapmaya ikna oldu. Sanatçının hayranları tarafından sevinçle karşılanan bu gelişmenin mimarı ise, TMC Müzik'in sahibi Mustafa Karahan.

TMC Müzik'le İrem'in yolu ilk olarak bu yılın başında kesişmişti. TMC sanatçılarından Nilgül, Şubat ayında yayımlanan "Pervane" adlı albümünde, İrem'in klasikleşmiş şarkılarından "Konuşamıyorum"u yorumlamıştı. Genç şarkıcının yorumu genel olarak beğenilse de; Nilgül, İrem'in fanatik hayranları tarafından eleştiri yağmuruna tutulmaktan kurtulamamıştı.

Nilgül'ün albüm çalışmaları sırasında bağlantı kurduğu İlhan İrem'le özel olarak görüşen Karahan, ünlü müzisyenin yeni albümünün, 2006'nın Ocak ayında çıkacağı müjdesini verdi. Yeni şarkılarını hazırlayan sanatçı şu sıralar tüm vaktini stüdyoda geçiriyor. İlk albümünü 1976 yılında yayımlayan İlhan İrem yıllardır albüm yapmayıp konser vermese de, hayranlarıyla arasında sarsılmaz bir bağ bulunuyor. Sadık hayranları, internet ortamında şarkılarını ve adını yaşatıyor ve birbiriyle olan iletişimlerini koparmıyorlar.
 

HTML

Üst