İlginç gazete ilanı

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

Bursa'da kullandığı otomobil ile 75 metrelik uçuruma yuvarlanan ve kazayı mucize eseri hafif yaralanarak atlatan Aysun İnce, gazete ilanıyla kendisini kurtardığını söylediği otomobiline teşekkür etti.

Olay, Bursa'nın Mudanya İlçesi'nde 18 Ağustos günü meydana gelmişti. Bir firmanın genel müdürü olan Aysun İnce, kullandığı 16 BKB 06 plakalı otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybedince 75 metrelik uçuruma yuvarlanan ve denize 5 metre kala duran otomobilden hafif yaralı kurtulmuştu.

Aysun İnce, yerel bir gazeteye verdiği ilanla, kendisini ölümden kurtardığını söylediği otomobiline teşekkür etti. Seçtiği otomobil markasında ne kadar (AUDİ-A6) isabetli davrandığını gördüğünü söyleyen Aysun İnce, verdiği ilanda "Kendi canı pahasına olsa bile hayatımı kurtaran arabama çok teşekkür ediyorum. Özellikle 2 gün sonra aracımı görmeye gittiğimde canım arabamın ne hale geldiğini, beni nasıl koruduğunu ve hayatımı nasıl kurtardığını gördüm. Bundan sonra da her zaman kullanıcısı olacağım" dedi.

İnce, daha önce de aynı araçla kaza yaptığını, burnunun bile kanamadığını, aracının hiç arıza yapmadığını ve tekrar aynı araçtan satın alacağını ifade etti.

kaynak

öldürmeyen ALLAH ÖLDÜRMÜYOR bu kadın o kazada olseydi kesin yakınları audiye tazminat davası acalardı ama gerceği göremiyen birine gösterirler onu araba mı kurtaryor başka bir güç mü yakında görürü

ecel gelmeyince her şey bahane olur yaşamasına, ecel gelmişse de bir çakıl taşı bile neden olur ölümüne.

araba kurtarıyor ... Yüce yaratan ve koruyan aradan çıkıyor..
nankör

AUDİ-A6 reklamını yapıyor bence anlaşmalı bir kaza yada kazadan sonra firma buna giderek bizim arabadan söz et falan demiştir... yada çok filim seyrediyorum :D

Reklam kokan hareketler bunlar :biggrin: Ama arabada araba yani asıl zor olan bu arabada kazadan sonra ölmek :)

Geri