İlginç Bulgular

ISHYnum846

New member
Reaction score
0
Elime geçen fakat kaynağı olmayan ilginç bazı bulgular.
Paylaşmak istedim.
Doğrulukları hakkında bilgim yok.
Yoruma açık.

-----------------------------------------------

Adnan KAHVECİ-
Eski Maliye Bakanı.
Dedi ki;
“Bizim bağımsız olmamız için Amerika ve IMF'den
kurtulmamız lazım..”
" 2 gün sonra trafik kazasında öldü..!

Bedri İnce TAHTACI - Saadet partisi Gaziantep milletvekili.
Dedi ki;
“Amerika en büyük engeldir bu ülkeye; istediğini başbakan yapar,
istediğini cumhurbaşkanı yapar”
5 gün sonra Antep'e giderken trafik kazasıda öldü..!

Turgut ÖZAL- Cumhurbaşkanı.
Dedi ki;
“Musul ve Kerkük bizimdir alacağız”
10 gün sonra öldü..!

Eşref BİTLİS- Jandarma Komutanı.
Dedi ki;
“Amerika’nın İncirlik’ten kalkan uçakları PKK’ya yardım atıyor”
4 gün sonra -eksi 60 dereceye kadar dayanıklı olan helikopter ile
Siirt’e giderkenhelikopteri düştü ve öldü..!
(Kaza nedeni helikopter
motorların buzlanması!
Oysa Siirt'te o esnada hava soğukluğu -11 idi)

Recep YAZICIOĞLU- Denizli Valisi.
Denizli'de
kanun çıkardı;
“Artık bundan sonra cafe ve benzeri yerler İngilizce isim kullanmayacak”
yani cafe değil kahve yazılacak" dedi vee..
1 hafta sonra Ankara'ya giderken trafik kazasında öldü..!

TBMM
-
1 Mart tezkeresine red oyu verdi.
3 gün sonra İstanbul’un göbeğinde bombalar patladı.
Kaç kişi öldü..!?

olumlerın genelı trafık kazası ancak Sn.OZAL'ın olumu kalp krızı ıidi bence O ecelıyle oLmedı ama dıger kısılerı tanımıorum onlarda komlo war gıbe

İlgİnÇ !!!!!

Evet bazıları "garip" "tesadüf" denemeyecek kadar ilginç araştırmaya değer konular.

Komplo gibi gözüküyor hepsi.Zaten Amerikanın parmağı Ülkemiz üzerinde geziyor bu gerçek.
Şimdi bu lafı söledim diye trafik kazası geçirmiyim :]

çoğu zaman düşündüğüm konulardır bunlar özellikle eşref paşa olayının üzerinde durulmalı ve çok geniş çapta araştımalar yapılmalıdır güzel saptamalar var konuda...
saygılarımla

diğer olaylar neysede helikopter düşmesi dahada ilginç buzlanma hikaye bence o helikopter çok dayanıklı motor durması o kadarda basit değil

Valla bazilari komplo bazilari tesaduf bildigim kadariyla ama Ozal in olayinda ALpMontana nin da dedigi gibi komplo olayi var zaten bunu herkes biliyordur . Bildigim kadariyla o hizmetcisi mi ascisi mi olacak serefsiz zehirlemis yavas yavas. Kimin yaptirdigini da dair zaten TV .lerde programlarda biraz bahsetmislerdi (malum bu isler birazcik sakat isler onun icin cok acik konusmaya gerek duymuyorum neme lazim bi gun sonra gelirler kapima dayanirlar falan)
Bide su Amerika olayii varrr. adamlar yaklasik yaklasik 200 yil once cok calismislar gercekten cok koklu ve kuvvetli orgouler kurmuslar simdi onun meyvelerini yiyorlar
Ama adim gibi eminim bigun gelecek onlarin da icabina bakacaklar

garip tesadüf (!) ler :eek:

araştırılması gerekir gerçektende

özellikle de

TBMM
-
1 Mart tezkeresine red oyu verdi.
3 gün sonra İstanbul’un göbeğinde bombalar patladı.
Kaç kişi öldü..!

ilginç .. tesadüf olamaz..bukadar olay..araştırılmalı (ydı)...

bu yazıyı bende mail olarak aldım ve geçmişi şöyle bir irdelediğimde gerçekten çok ilginçtir ki aynen yazdığı gibi çıkıyor.

ayrıca sizler hatırlarmızınız bilmem 99 depreminin hemen akabende ABD bir tatbikat yapmıştı tatbikatın içeriği şöyleydi '' boğazlarla ikiye ayrılan ve yakın zamanda deprem felaketi yaşamış bir ülkenin istilası ( tabi onlar kurtarılması diyorlar ) çok ilginçtir. yorumu size açık.
Ne kadar acıdırki bu olaya bizim kazetelerimiz 3 sayfadan küçücük bir satırla yer verdiler. zaten çoğu da yer vermedi.

burada kurallar böyle demekki , birileri bişeyler yapar, bunu sevmeyen diğeri de o birilerinin kalemini kırar

Geri