İlginç Bir Hata Wshelper Access ...

cgokhans

New member
Reaction score
0
İki gündür aşağıdaki gibi bir hata alıyorum. Sebebini anlayamadım. En son yaptıklarım orbit free downloander ı kurdum beğenmedim kaldırdım tam kalkmamış bende sistem geri yükleme yaptım antivirüs ile 2 program bozuluş onların hepsini yeniden kurdum advanced system care, Auslogics BoostSpeed kullandım hataları giderttim sonuç diğer açılışta metro arayüzü kendi elimle hızlıca geçmezsem dang ediyor ilk hata geliyor hala açmadıysam ikinci bir dang daha geliyor yine aynı hata :/ Bilgisi olan var mı?
kygmq.jpg

orbit free downloander tam olarak kaldirdigindan eminmisin?? bir uninstaller programi iyi tekrar dene belki hala kayitli olabilir arka plan bellektedir

Malwarebytes ile bir tara sistemi

CCleaner benzeri bir programla sistemi temizleyin, sorun devam ederse hiç başka şeyle uğraşmadan recovery yapın..

Advanced system care ın uninstall programı ile kaldırmıştım zaten. Ama yinede tam kalkmamıştı. Şimdi tekrar kaldıramam çünkü piyasada yok görünmüyor :) regedit den baktım orada da yok. Çok şükür şimdilik çıkmıyor. İki defa çıktı neden çıktı anlamadım. Az öncede yine hiç görmediğim bir hata daha çıktı da neyse bir daha çıkmaz galiba :) Teşekkür ederim yorumlarınız için.

Geri