İlginç Bir İnsanlık Dışı Eylem

Я@SmUsSعN ™

♥ нєяşєуỉи нαуıяℓıѕı ♥
Reaction score
0
İnsanları Canlı Canlı Yaktılar !!!

Güney Afrika'yı kaplayan yabancı düşmanlığı dalgası, ülkenin çeşitli kesimlerine büyük ve İlginç şiddet olaylarına yol açtı. İşin ilginci bu şiddeti uygulayanlar yıllardır kendilerine ırkçılık yapılan Güney Afrikalılar oldu. Aparheid rejimi yüzünden ırkçılık eziyetine maruz kalan Güney Afrikalılar, fakirlik nedeniyle göçmenleri linç etti. Güney Afrika’da haftasonu değişik kentlerde binlerce öfkeli insan, çoğunluğu Zimbabve ve Pakistan’dan gelen göçmenlere ait dükkanları yağmaladı, 13 göçmeni linç etti.Öfkeli kalabalıklar, göçmen mahallelerinde kapı kapı dolaşarak insanları evlerinden çıkarttı ve evdeki eşyaları yağmaladı...Ölenlerin bir bölümü gösterciler tarafından canlı canlı yakıldı. Başta polis karakolları olmak üzere çeşitli yerlere sığınan yabancılardan çoğu ise Zimbabveli...Güney Afrika; 49 milyon kişinin yaşadığı bir ülke. Bunun yaklaşık 6 milyonu da yabancı. Ülkedeki yabancıların çoğu da; Zimbabve, Mozambik ve Nijerya'dan geliyor.İşsizlik oranının yüzde 30 civarında olduğu ülkede suç oranı da yüksek. Halk arasında bu durumun sorumlusu olarak da yabancılar gösteriliyor.Halk arasında yabancı işçiler yüzünden Güney Afrikalıların işsiz kaldığı yaygın bir görüş. Şiddeti körükleyen İlginç etkenlerden biri de bu...

2cgk41s.jpg

2a500m.jpg

kcc54x.jpg

2mhiky1.jpg

ixz3gw.jpg

177g4n.jpg

4lp1fk.jpg

2navcxy.jpg

16iwk05.jpg

2dgs329.jpg

Hiç Üzülmüyorum Neden Biliyormusunuz Bu dünyanın Öbür Dünyasıda Var Elbet Hesap Sorulacaktır.....
:angry

bi acayip oldum ya.vahşet.

geri kafalılar, allahlarından bulsunlar ne diyebilirim ki...

Bu ne abi ya üffffffffffff

hiçbir sorunun çözümü şiddet olmamalı.ama gelde bunlara anlat.anlamazlar çünkü bunlar insan değilki anlasınlar.

açlık ve sefalet bu.hayatta kalma mücadelesi.insanlık değil olur mu?.insanlığın ta kendisi.bizim de birbirimize bunları yapacağımız zaman uzak değil malesef

allahım bize bunları gösterme bu eziyeti yapan alçaklara cezaların en büyüğünü ver AMİN

Başka bir millet yapsa bu kadar şaşırmazdım; ama ırkçılıktan ve dışlanmaktan
en çok yakınan Afrikalıların böyle bir şey yapması beni hakketen çok şaşırttı ve üzdü.
Yazıklar olsun!

bizim ülkemizde ki azınlıkların kulağına küpe olsun
yok milli kimlik yok dil diye tutturuyorlar
işte görsünler insanlar ne şartlar altında yaşıyorlar ki buna yaşamak denirse
şükretsinler hallerine dağlara çıkıp terörist olacaklarına

ibret lik fotoğraflar insan insanlıktan çıkınca hem cinsine neler yapabiliyor

Geri